Peteérés utáni 4ik napon pici barnázás mit jelenthet? Szombaton (1-jén), hétfőn (3án) voltunk együtt, hétfőn (3án) volt peteérésem. Ma pedig ez van. Korai a beágyazódásra gondolni?
Nem szeretnék belekontárkodni, de ha 3-án volt ovud, akkor még csak a 2.napon vagy és az is lehet, hogy éppen van ma, és azért barnázol. Elvileg nekem is mostanában van ovum, és ma volt egy pici barna, pedig nem szokott. Sosem lehet tudni, mi miért történik és miért pont akkor, minden ciklus más és kiszámíthatatlan.
Szerintem azért ma még bújjatok össze :)
Megint én, a kontárkodós :)
Bár én nem használok ovutesztet, mert nagyjából szoktam érezni, és az évek alatt már egy vagyont költöttem volna rájuk, de úgy tudom, a pozitív ovuteszt után 24-36 órával lökődik ki a petesejt. Javítsatok ki, ha tévedek, tényleg tudatlan vagyok ebben, csak a gyakoris válaszokból nekem ez jött le.
Egyébként hány naposak a ciklusaid?
Középidőben van ovud, mert nekem is csak kb. 15-17 nap között szokott lenni. Május 22-én jött meg, és ma érzem igazán a szurkálást mindenhol, pedig már péntek óta fáj itt-ott.
Megy a drukk és kellemes estét!
3-as, 6-os voltam.
köszi a választ. én még tudatlanabb, ezek szerint ..:)
azt hittem a teszt azt mutatja amikor a peteérés van és ha erős a csík akkor az LH szint akkor a legmagasabb, vagyis akkor lökődik ki, nem? na most kezdem elveszíteni a fonalat. :) viszont ha már kilökődött, akkor nem sok esély van a megtermékenyítésre...vagy pont ez az idő, amikor együtt kéne lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!