SEGÍTENÉTEK? Ápr. 09-én volt meg a menszim, mára vártam a menszimet, még nem jött meg! De az előjelek arra mutatnak hogy hamarosan megjön. A Középidőm mikorra tehető, azt nem tudom, nem hőmérőzök, nincs ovuteszt. De sokat voltam együtt a párommal.
Figyelt kérdés
Már 3. napja fáj a hasam, hol gyengébben, hol erősebben, ami nem is lenne furcsa, mert menszi előtt már 1 héttel szokott. de vasárnap barnás(ici-picit rózsaszínes) folyást tapasztaltam, ami viszont még nálam sohasem fordult elő!!!! hétfőre elmult,kedden ujra előjött, és azóta tart, most estére még erősebben.olvastam itt sok dolgot a barnázásról, de nem tudom hova azonosíthatnám be magam, mert mindenhol más és más a tünet illetve a magyarázat. és nem minden dolog illik rám. Ne írjátok azt hogy ez egy ilyen ciklus, mert az is lehet, hogy a jövő honap ujra normál lesz. Volt egy méhszájműtétem 2 hónapja de a heg már valszeg begyógyult, (és nem sértette fel azt semmi!)Bocs hogy hosszú lett! :)2013. máj. 8. 20:43
1/4 anonim válasza:
Szia!
Gondolom Te is arra gondolsz, mint amelyik témába írtad a kérdést!
Teszt? Leírtad, hogy illenek a terhességre, igen illik.
No de okosabb nem leszel, hogy helyeselünk rá, mert nem 100% amit írunk, lenet késik a mensid, lehet baba van, majd a teszt eldönti!:)
19+5hkm
2/4 A kérdező kommentje:
tegnap délután lett egy negativ, bár 25-sel! korai is volt, 10-es tesztet nem igen ismerek, meg hogy hol lehetne venni............
2013. máj. 8. 21:38
3/4 A kérdező kommentje:
nem hinnem hogy terhesseg! Csak aggaszt a barnas dolog! Hormonbajom lehet?
2013. máj. 8. 22:26
4/4 anonim válasza:
Nekem akkor volt ilyen, amikor abban a ciklusban nem volt meg a tuszorepedesem.(Lh-tesztbol es homerozesbol tudom biztosra)
Vagy 12 napig barnaztam. Neha elofordul ilyen. Ha tobbszor elofordul, akkor menj el dokihoz. Azert teszteljel, mert ha baba van, lehet hormonpotlas kell a pecseteloverzes miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!