Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lassan 2 éve együtt leszünk a...

Lassan 2 éve együtt leszünk a barátommal, és még nem lettem terhes. Segitenétek?

Figyelt kérdés

Nem tervezzük a babát még, de furi,hogy védekezés nélkül (megszakitással) szexelünk már 2 éve, és nem lettem terhes. Söt, párszor már "baleset" is volt...

Lehet,hogy valamelyikünknél gond lehet?

Köszönöm aki válaszol.

2012. dec. 17. 20:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez nem feltétlenül gond. Örülj is neki, hiszen még nem akartok gyereket. viszont, hogy témánál maradjak: a megszakítással könnyen teherbe lehet esni. De beleélvezős szexnél is elkellhet akár egy év egy egészséges pár esetében. És ez a két véglet lefed egy teljesen normális időintervallumot. Merthogy egyébként meg a fogantatás valami oknál fogva akkor következik be, amikor akar, nem amikor az ember lánya azt mondja, hogy MOST! :)
2012. dec. 17. 20:43
 2/5 anonim ***** válasza:
76%

Nem értelek.

Ha mégis teherbe esnél ezzel a "nagyszerű" módszerrel, akkor mit csinálnál? Mennél kapartatni?

Az, hogy eddig nem estél teherbe, nem jelent semmit. Vagy k.vanagy mázlitok van, vagy valamelyikőtöknél gond van.

Ha nem akarsz gyereket még, akkor nem kellene megszakítással baromkodni. Ha meg gyereket akarsz, akkor talán élvezzen beléd...

2012. dec. 17. 20:52
 3/5 A kérdező kommentje:

Lehet igazad van:) Amúgy távkapcsolatban élünk, szóval max hétvégén tudunk együtt lenni.

De már nagyon furcsálltuk, hogy még nem lettem terhes.

2012. dec. 17. 20:53
 4/5 A kérdező kommentje:

Elsö hozzászólónak ment a "lehet igazad van":)

A második kedves hsz-elönek: Nem azt kérdeztem,hogy mit csináljunk, kioktatást meg pláne nem kértem. Köszi.

2012. dec. 17. 20:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia, a férjemmel több, mint 4 éve vagyunk együtt, mindig megszakítással "védekeztűnk" mégsem lettem terhes, nálunk is előfordult baleset, viszont már egy éve szeretnénk babát, de mé így sem sikerült. A lehetséges problémák felderítés alatt állnak :) reméljük hamarosan babásodunk :) nektek eddig szerencsétek volt, de legyetek óvatosabbak. Ha eljön a Ti időtök, lehet nem árt majd egy alapos kivizsgálás.
2012. dec. 17. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!