Lassan 2 éve együtt leszünk a barátommal, és még nem lettem terhes. Segitenétek?
Nem tervezzük a babát még, de furi,hogy védekezés nélkül (megszakitással) szexelünk már 2 éve, és nem lettem terhes. Söt, párszor már "baleset" is volt...
Lehet,hogy valamelyikünknél gond lehet?
Köszönöm aki válaszol.
Nem értelek.
Ha mégis teherbe esnél ezzel a "nagyszerű" módszerrel, akkor mit csinálnál? Mennél kapartatni?
Az, hogy eddig nem estél teherbe, nem jelent semmit. Vagy k.vanagy mázlitok van, vagy valamelyikőtöknél gond van.
Ha nem akarsz gyereket még, akkor nem kellene megszakítással baromkodni. Ha meg gyereket akarsz, akkor talán élvezzen beléd...
Lehet igazad van:) Amúgy távkapcsolatban élünk, szóval max hétvégén tudunk együtt lenni.
De már nagyon furcsálltuk, hogy még nem lettem terhes.
Elsö hozzászólónak ment a "lehet igazad van":)
A második kedves hsz-elönek: Nem azt kérdeztem,hogy mit csináljunk, kioktatást meg pláne nem kértem. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!