Április 28. án volt ovulációm most hétfőn együtt voltam a párommal, lehet belőle baba?
Figyelt kérdés
2 hónapja antibiotikumot szedtem ami eléggé felborította a ciklusomat. Előfordulhat, hogy összejött? Vasárnapra nem várom.2013. máj. 8. 17:20
1/4 anonim válasza:
Feltéve, hogy tényleg akkor volt az ovud...
7 nappal utána? Esélytelen, max. akkor jöhetett össze, ha extra peteérésed is volt hétfőn.
2/4 A kérdező kommentje:
Olyan programmal vezetem a ciklusom ami jelzi, hogy hány napos a termékenységi idő. Múlt hét péntekig volt termékeny időszakom viszont nem hiszem, hogy a test úgy működik, hogy ami le van írva úgy cselekszik:) Azért még reménykedem:)
2013. máj. 8. 17:30
3/4 anonim válasza:
Az ilyen programok általában "biztonsági ráhagyást is adnak".
Minél pontatlanabb a ciklusod, annál hosszabbnak jelzik a termékeny (azaz másképp fogalmazva: a "veszélyes") időszakot.
DE nem azért, mert valójában is ilyen hosszú, hanem azért, mert ha valakinek nem napra pontos, akkor nehéz belőni, hogy mikor is lesz következőre ovulációja.
Ténylegesen csak az ovu előtt 5-7 nappal és az ovu után 1-2 nappal valószínű, hogy összejöjjön valami.
(plusz a nem túl gyakori spontán peteéréses napok valamelyikén).
4/4 anonim válasza:
Ha tényleg akkor volt ovud, akkor az esélyed 0. Az egyetlen remény, hogy mégsem akkor volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!