Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen a görbém? Jókor voltunk...

Milyen a görbém? Jókor voltunk együtt? Lehet ebből még baba?

Figyelt kérdés
[link]
2013. ápr. 16. 13:28
 1/8 anonim ***** válasza:

szerintem elég nagy esély van a babára.

A köv mensi ideje körül tesztelj :)

2013. ápr. 16. 13:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon szép és biztató a görbéd, drukkolok!!! :)

Viszont csak egy tipp: nekünk aznap jött össze a baba, mikor felugrott a hőm, pedig én is azt olvastam mindenhol, hogy előtte érdemes együtt lenni.

Aztán olvastam egy cikket: "A 28 napos ciklussal rendelkezők esetében azt szoktam tanácsolni, hogy az ébredési hőmérséklet-emelkedés napján, a feltételezett ovuláció napján legyenek együtt a kedvesükkel." (Dr. Herczegh Szabolcs, RK Magánklinika)

2013. ápr. 16. 13:34
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Na nekem érdekes a ciklusaim, mert votl 3 hónap amikor pontban 28 nap, elötte 29-31 nap és most is 30 napra jött meg. Úgyhogy 28-31 nap között ingázom valahol, de általában 14-17. napon szokott peteérésem lenni és attól függ mikor jön meg, Első hónap hogy elötte egy nappal sikerült együtt lennünk (sajnos külön éllünk és csak hétvégente vagyunk együtt, de már tervezzük az összeköltözést :) )

2013. ápr. 16. 13:38
 4/8 anonim ***** válasza:

Teljesen biztató a görbéd! Hasonló az enyémhez!

[link]

2013. ápr. 16. 16:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Utolsónak! Aranyos, hoogy 7-et teszteltél :)) Gratulálok.
2013. ápr. 16. 17:39
 6/8 anonim ***** válasza:

4-es vagyok!

Mivel volt tavaly nyáron egy korai spontán vetélésem, amit a teszt kimutatott mert elkezdett halványodni így ezért teszteltem! :D

2013. ápr. 16. 17:43
 7/8 A kérdező kommentje:
Ma is 37,0 volt a hőm elvileg ha 30 nappal számolunk akkor 24-e az esedékes mensim, meglátjuk mi lesz
2013. ápr. 17. 07:54
 8/8 anonim ***** válasza:

4-es!

De akkor jól értem, ez a baba megmaradt, ugye, amelyik görbét betetted? Sajnálom a vetélésedet. valószínűleg én naponta fogok tesztelni ha egyszer sikerülne végre :)

2013. ápr. 17. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!