Ki nem várja/várta és pozitívat tesztelt a hónapban? Izguljunk és örüljünk együtt!
Figyelt kérdés
Péntek este és szombat reggel teszteltem halványka pozitívat, ma délután meg ezt produkáltam:
Járt valaki hasonlóan? Aki még vár az mikorra nem várja? Írjatok. :)
22/N
2013. márc. 24. 23:19
1/12 anonim válasza:
Ez neked halvány??? Gratulálok.
2/12 anonim válasza:
Ez egy csoda szép pozi teszt! :D
Nekem is délután voltak erősebbek a tesztjeim! :D
7hkm
3/12 anonim válasza:
szia en mara nemvarom.te hanynap keses utan teszteltel?tuneteid voltak nemvart elott?en is nagyon szeretnek pozi tesztet
4/12 anonim válasza:
Szia! Ez egy nagyon szép pozitív! Gratulálok!
Én a hétvégére nem várom! Már van egy 10 éves kisfiam! Remélem most pozi lesz, olyan régen babáztam már...!
5/12 anonim válasza:
Szia!
Gratulálok,ez nagyon szép pozi teszt.
Én 31dikére nem várom.
Hétvégén mindjárt megjön érzésem volt.
6/12 anonim válasza:
Én ma reggel teszteltem full pozitívat!!! :-)))) 5. napja késett... :D Múlt héten vasárnap mintha késsel döfködték volna az oldalamat hirtelen mozdulatokkor, és volt 1 csepp rózsaszínes folyásom...
7/12 A kérdező kommentje:
Nekem 3 napja késik, 22.-én kellett volna megjönnie és 22.-én este teszteltem először, az lett extrahalvány. Ez már a tegnap délutáni termés. :) De most kicsit megijedtem, mert mintha kezdene elmúlni a mellfájdalom ami volt meg a duzzadás ami volt rajta, már nincs. Nem tudom mitól lehet. Más tünetem nincs, csak hogy néha mindjárt megjön érzésem van, és pici szurkák. :) Remélem nálam nem lesz baj, hisz akkor tegnap nem lett volna ilyen szép pozi nem igaz? Jaj nyugtassatok már meg. Első baba lesz, és az első hónapban, 1x nem védekeztünk mert párom nem itthon dolgozik hanem külföldön, és csak 1x találkoztunk és akkor összejött. :)
2013. márc. 25. 09:10
8/12 A kérdező kommentje:
6-os válaszoló! Nagyon nagyon nagy gratu, és persze mindenki másnak is akinek sikerült a pozi, vagy már babásak. :) Vigyázzatok magatokra, akik meg még várakoznak azoknak sok sikert! Írjátok a fejleményeket! :)
2013. márc. 25. 09:11
9/12 anonim válasza:
6-os vagyok... Én is nagyon gratulálok nektek!!! Nekem az égvilágon semmi tünetem nincs a múltheti szurka óta... Nekünk kerek 1 évre sikerült. Bár annyira nem voltunk rajta az ügyön. Pár nap múlva megismétlem a tesztet, hogy tényleg elhiggyem... :D
10/12 A kérdező kommentje:
Én is így leszek. Most rendeltem egy 15 db-os tesztet, igaz jó sok, de hát így volt akciósban. Darabra nem tudtam venni. :D Nagyon remélem hogy nem lesz baj, bár úgy állok hozzá hogy minden rendben lesz. Igazából mi sem voltunk rajta az ügyön egyáltalán, csak éppen nem volt itthon védekezésre szolgáló eszköz, és úgy voltunk vele hogy belecsapunk, lesz ami lesz, és tessék, itt a pozi teszt. Annyira boldog vagyok most. A nőgyógyászomat ma hívtam fel, jól fel is idegesített, mert az asszisztens azt mondta hogy doktor úr annyira be van táblázva hogy április 30.-ra tud adni csak időpontot...elküldtem a fenébe őket, és mondtam hogy akkor majd megyek máshoz...
2013. márc. 25. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!