Ki nem várja január 20-22 között? Izguljunk együtt és drukkoljunk?
Elmagyaráznál valamit? Ebből a kérdésedből ítélve gondolom te január 20-22 között nem várod. Tehát akkor december 24-e körül jött meg utoljára. Viszont ez is a te kérdésed:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
30-án tetted fel, és azt írod, hogy menszesz után 4. 6. és 7. nap voltatok együtt, és 28 naposak a ciklusaid. De ez a 2 kérdés így üti egymást kicsit, mert ha 20-22 között kell megjönnie, akkor 30-án nem járhattál a mensi után 7 vagy több nappal. Max a mensi első napjától számolva, de akkor meg elég rosszul fogalmaztál.
Szia Kerdezo!Te hogy vagy? Erzel esetleg valamit?(tudom meg korai).
Nekem tegnap ota neha olyan menzis fajasom van.
Még túl korán van ahhoz, hogy tüneteket érezzetek, még majd 10 nap van hátra a ciklusotokból. Ilyenkor még a beágyazódás sem történt meg, hogy lehetne már hányinger? Meg minek tesztelni ilyenkor?
Nem bántani akarok senkit, de ezt az ész nélküli tesztelgetést sosem értettem.
Legkorábban 3 max 4 nappal a mensi esedékessége előtt lehetne tesztelni, és még akkor is lutri, hogy kimutatja-e. Szóval olyan 18-a felé, ami kb. 1 hét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!