Kinek késik már? Izguljunk együtt!? Én 4 napnál tartok, de nem tudom mi lesz, mert legutóbb 1 hét volt a késés!
Figyelt kérdés
2012. aug. 20. 13:49
1/9 anonim válasza:
Szia
Hányadik dpo-n vagy? Teszteltél már esetleg?
Nekem még csak 1 napot késik, általában rövidebbek is a ciklusaim, mint a mostani. Valamiért később volt peteérésem. Én ma teszteltem 25-ös x-epillel, de full neg. lett. Még azért reménykedem. Neked is megy a drukk.
2/9 A kérdező kommentje:
Szia nem teszteltem,mert a mult havi 1 hetes késés után megfogadtam,h csak akkor fogok tesztelni ha több,mint egy hetet késik,mert akkor is ellőttem kettőt is.Most nem nagyon éreztem meg a peteérést,máskor nagyon meg szoktam,ugyh nem tudom hanyadik dpo-n v.ok,csak,h csütörtökön volt a 28.ciklusnapom,nem szokott késni max.1-2 napot,legutóbb sem értettm miért volt 1 hét:(szoritok én is neked,hátha csak korai volt a tesztelés neked!
2012. aug. 20. 14:02
3/9 A kérdező kommentje:
amúgy van v.mi tüneted?
2012. aug. 20. 14:03
4/9 anonim válasza:
Én izgulok veled:)Nekem is 4 napja késik,de még várok a teszteléssel.Nekem van már egy kisfiam,most a tesót várnánk már 17 hónapja.
5/9 anonim válasza:
Szia! Én az 5. napon járok. Nekem 25 naposak a ciklusaim.Soha nem szokott késni! Én elötte ovuteszteltem a 13. naptól 14. nap volt ovum és azóta szépen erősödött a minden nap és gondoltam sikerült és abbahagytam. Ma kívácsiság képpen csináltam egy ovutesztet mert van még 3 fölösleg itthon de alig látható a másik csík.:( Még a 13.dpo-n csináltam egy nega hcg tesztet, azután a nemvárt napján és ez is nega, és végül ma is egy negát(hcg) produkáltam. Nem tudom mire gondoljak. Az ovos csütörtökre adott időpontot. :/Olvasgattam itt hogy volt olyan akinek a 12. héten lett először pozi tesztje, de az ritka. Van két kisfiam már most a kistesót várnánk. Mikor én a fiúkkal terhes voltam nem figyeltem a ciklusokra és mindkettőnél 2 hét kékésnél vettem észre, hogy "mintha hiányozna" ezután egyből pozitív lett náluk.:) Szorítás nektek :)
6/9 anonim válasza:
Sziasztok!
Mi újság veletek? Valakinél valami jó hír?
Nekem mára így alakult a hőm, de félek, mert a melleim már nem fájnak annyira, lehet holnap megjön. Egyébként a lutealisom mindig 12 nap szokott lenni, ennyi még sosem volt :)
Szerintetek?
Első voltam:)
7/9 anonim válasza:
sziasztok!A 4.válaszoló vagyok.Ma délután teszteltem és POZITÍV lett!Olyan boldog vagyok!17 hónapja erre vártam.Mindenkinek pozítiv tesztet kívánok:)
8/9 anonim válasza:
Graltulálok. Nekem sajnos megjött :/
9/9 anonim válasza:
Sziasztok! Én a 9. nap késésnél tartok...előző héten kedden kellett volna megjönnie, és csütörtökön teszteltem, de negatív lett, utána ezen a héten kedden elmentem nőgyógyászhoz, de nem látott semmit, azt mondta hogy lehet hogy még nagyon kicsi és azért nem látszik a baba, ha nem jönne meg a vérzésem akkor egy hét múlva menjek megint. De! Nődoki után csináltam kíváncsiságból még 1 tesztet, az is negatív lett. Már elméletileg biztosra ki kellett volna mutatnia a tesztnek ha baba van a dologban.:( Nem tudom hogy mi lehet ez, de nagyon érzékeny a mellbimbóm, néha meg meg szédülök, fehér tejszerű folyásom van, szurkál az alhasam és néha görcsöl, tegnap reggel mértem egy hőt, 37,3 volt. A babáról már kezdek lemondani, félek nehogy ciszta legyen vagy valami más, de akkor azt már látta volna az orvos az ultrahangon nem? :( :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!