17 napja voltunk együtt teszt negatív. De . Mi bajom van? Válaszolnál?
Figyelt kérdés
32.dik napon vagyok, átlag 28-30 napos ciklussal.17 napja voltunk együtt, középidöben. Reggel negatív lett a tesztem, mégis olyan érzésem van hogy babás vagyok. Feszül a pocim, émelygek a kajáktól, és szédülök sokat. Lehet hogy még nem mutatja 17 nap után? A fiammal néhány éve egy tesztet csináltam 21. napon, az erös pozi lett egyböl.Vélemény ?? Van remény vagy más bajom van ?2012. aug. 19. 13:32
1/6 anonim válasza:
Először is, milyen tesztet csináltál? :)
A babás érzés nem feltétlenül csak a babától lehet, a legfontosabb hogy ne aggódj és holnap reggel újabb teszt :)
2/6 A kérdező kommentje:
Facelle 25ös rossmann tesztet csináltam. Nem tudok holnap tesztet csinálni, nem lesz nyitva itt semmi.. majd csak szerdán. Nem úgy néz ki hogy meg akarna jönni a vérzésem , a mellem se fáj, pedig az szokta jelezni.Nem kívánok semmit, az ebédtöl is undort kaptam most.ott is hagytam. :/Korai lehet a reggeli teszt? amig friss volt a teszt volt valami halvány csikocska rajta de azt már szinte nem is látni.
2012. aug. 19. 13:44
3/6 anonim válasza:
Ha baba van a dologban, akkor előbb-utóbb pozitív lesz a teszt, ne aggódj, mert attól is késhet, hogy ideges vagy!
Mikorra nem várod/vártad?
4/6 A kérdező kommentje:
hát 19.én volt meg, ha 30 napos ciklust veszem akkor pénteken kellett volna.ha ezt veszem alapul 2 napja késik. :/teszt meg semmit nem mutat.. vagy még.. vagy mert..
2012. aug. 19. 16:52
5/6 anonim válasza:
Egyes vagyok, ne aggódj és tesztelj szerdán! :) Sok sikert!
6/6 A kérdező kommentje:
kedves elsö ! Köszönöm ! :)
2012. aug. 19. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!