Ki nem várja/várta és pozitívat tesztelt a hónapban? Izguljunk és örüljünk együtt!
Figyelt kérdés
Péntek este és szombat reggel teszteltem halványka pozitívat, ma délután meg ezt produkáltam:
Járt valaki hasonlóan? Aki még vár az mikorra nem várja? Írjatok. :)
22/N
2013. márc. 24. 23:19
11/12 anonim válasza:
Én úgy tudom ilyen korán még hiába mennénk orvoshoz, nem látna semmit... Én kb. 3 hét múlva gondoltam, bár nem tudom kibírom-e addig... :-)
12/12 anonim válasza:
Kérdező, az hogy a tüneteid esetleg néha erősödnek, vagy gyengülnek, nem jelent semmit az ég világon. A tested nem gép, a hormonszinted változik, a szervezeted most szokja, hogy már nem vagy egyedül.:) Szóval ne parázz, ha egyik nap ki sem tudsz jönni a vécéről a hányingertől, utána pedig vígan megennéd azt is, amire máskor rá sem tudtál nézni. Nem számít, hogy egyszer feszül a melled, szúrkál a hasad, másnapra pedig elmúlik minden, de - mondjuk - egész nap képes lennél elaludni állva is, vagy elbőgöd magadat egy nadrágpelenka reklámtól.:)) Ez eltart még néhány hétig, aztán ha megszokjátok egymást, látod uh-n a babádat, tudod, hogy rendben van minden, majd megnyugszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!