Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan aki 21. -re nem...

Van olyan aki 21. -re nem várta? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés
Már egy hete késik, de előző hét csütörtökön csináltam délutániból egy tesztet, az negatív lett. Ma megyek nőgyógyászhoz, ott majd kiderül hogy van-e babó vagy nincs. Remélem sikerült!

2012. aug. 28. 10:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Mi még csak tervezzük a babókát, de sok siket kívánok, remélem, hogy sikerült a baba.

Majd írd meg délután/este, hogy mi lett az eredmény.

Szurkolok!

2012. aug. 28. 10:52
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Nektek is sok sikert! Szurkolok hogy rögtön összejöjjön Nektek! Igazából Nekünk csak véletlenül történt egy kis baki, nem tervezzük még a babát, de már egy hete késik, és a mellbimbóim nagyon érzékenyek, valamint szurkál folyamatosan az alhasam és tejes folyásom van. Nagyon meglepődök majd és nagyon fogok neki örülni ha "ennyitől" összejött. :) Persze ha sikerült a baba úgymond "becsúszott", akkor is megtartjuk, mert már szeretnénk babát csak még anyagilag annyira nem vagyunk felkészültek, persze saját lakás, jövedelem minden megvan csak mégis még akartunk kicsit gyűjtögetni de úgy is megoldjuk. :)
2012. aug. 28. 10:56
 3/13 A kérdező kommentje:
Jaj és mindenképpen megírom hogy mit mondott az orvos. :)
2012. aug. 28. 10:57
 4/13 anonim ***** válasza:
Baba lesz ott szerintem!Drukkolok!:)
2012. aug. 28. 11:01
 5/13 A kérdező kommentje:
Remélem, köszönöm! :)
2012. aug. 28. 11:10
 6/13 anonim ***** válasza:
Miért nem csináltál másik tesztet? Hogyhogy becsúszott?
2012. aug. 28. 11:49
 7/13 A kérdező kommentje:
Mert feleslegesnek tartottam, az orvoshoz már volt időpontom, és gondoltam inkább az orvos tud biztos infót adni, úgyis menni akartam hozzá vizsgálatra, akkor már egyben meg is nézzük hogy mi a helyzet. Az hogy becsúszott, hát...egy picit nem vigyáztunk. Nem gondoltam volna hogy elsőre sikerül, és annyira csekély volt az esélye hogy nem vettem róla tudomást, az esély hogy teherbe essek egyenlő a nullával. Ezért is tartok tőle hogy nehogy ciszta legyen vagy valamilyen fertőzés. De ma délután úgyis kiderül. Nem vagyunk már gyerekek, ezért mondtam hogy örülnék ha kisbaba lenne, 2 év volt az amit megbeszéltünk, annyit akartunk még várni a babával, de ha becsúszott, hát akkor örülünk neki.
2012. aug. 28. 12:40
 8/13 A kérdező kommentje:
Na voltam a dokinál és nem látott semmit, mondta hogy ha nem jön meg a vérzés akkor egy hét múlva menjek vissza. Ma csináltam egy tesztet, az is negatív lett....nem lesz itt baba :( De akkor mi lehet??? :(
2012. aug. 28. 18:52
 9/13 anonim ***** válasza:

:(

Uh-val is megnézett??Biztos nincs ott senki/semmi?

2012. aug. 29. 11:33
 10/13 A kérdező kommentje:
Csak UH-al nézett meg. Azt mondta hogy terhességre utaló jelet nem lát, de lehet hogy még annyira pici a baba hogy nem látszik. Ezért mondta hogy ha nem jön meg a vérzés, akkor 1 hét múlva ismét menjek vissza. De a tegnapi teszt nagyon elkeserített...:( Már ilyenkor régen ki kellett volna mutatnia ha baba van. :(
2012. aug. 29. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!