Vannak január 10-17 akik nem várják izguljunk együtt a megszokott módon?
Sziazstok! Voltam az előző kérdésednél is. Akkor pozítivat teszteltem, de sajnos 30-án elvetéltem. Spontán vetélés volt nem kellett befejezni. Most kb. 24-ére nem várom. De szerintem most nem lesz semmi, mert nagyon ki vagyok lelkileg. Bocsánat, hogy leírtam a történetem, de ki kellett írnom magamból! Ez volt a legboldogabb karácsonyunk és a legszomorúbb szilveszterünk!
Szívből kívánom nektek, hogy legyen egy egészséges terhességetek és legyetek boldogok!!!
A
Én a múltkori késés miatt 17-re nem várom. Tegnap volt egy kis szabadidőm és beraktunk 2 nagy mosást is. Utána vagy fél óráig gyertyaállásban múlattam az időt. :) Ma megpróbálok eljönni hamarabb a melóból és este mosok még egy adagot, mert ma van a pé-m.
Mindenkinek sok sikert kívánok! Betty
Én mérem, első vagyok:
Hát jó nagy nulla, sokkal szebb szokott lenni, de most ez sikerült. A negatív ovuteszteket nem veszem figyelembe, nekem ez a fajta nem jött be, most rendeltem másikat, hátha majd jövő hónapban az beválik.
Én nem mérem a hőmet, sőt a peteérésem napján kívül semmi mással nem foglalkozok. Most még teszt sincs itthon, múltkor előre vettem, most nem fogok, és rágörcsölni sem fogok.
Az én férjecském is bitang jól szórakozott az ég felé meredező lábaimon. Viszont egyből ugrott a drága, ha szükségem volt valamire. Nagyon akarjuk ezt a picit, szükségünk van rá, most már hárman lennénk csak igazán egy egész. Betty
Sziasztok!
Nagyon remelem, hogy a hetvegen bebizonyosodik, hogy vegre sikerult! hosszu evek utan vegre terhes lenni :). Biztos vagyok, hogy honapokon belul sokan kismamak lesznek kozulunk.
E.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!