Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vannak január 10-17 akik nem...

Macimanó82 kérdése:

Vannak január 10-17 akik nem várják izguljunk együtt a megszokott módon?

Figyelt kérdés
hát vége a mosási szezonnak és ezt mondom azoknak akik újjonan kapcsolódnak hozzánk.Mi nem szekszelünk hanem mosásnak nevezzük így viccesebb a téma. Hajrá lányok egyre közelebb a cél.
2011. jan. 3. 04:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/201 anonim ***** válasza:
100%
10-ére nem várom.
2011. jan. 3. 07:30
 2/201 anonim ***** válasza:
100%

Sziazstok! Voltam az előző kérdésednél is. Akkor pozítivat teszteltem, de sajnos 30-án elvetéltem. Spontán vetélés volt nem kellett befejezni. Most kb. 24-ére nem várom. De szerintem most nem lesz semmi, mert nagyon ki vagyok lelkileg. Bocsánat, hogy leírtam a történetem, de ki kellett írnom magamból! Ez volt a legboldogabb karácsonyunk és a legszomorúbb szilveszterünk!

Szívből kívánom nektek, hogy legyen egy egészséges terhességetek és legyetek boldogok!!!

A

2011. jan. 3. 09:24
 3/201 anonim ***** válasza:
100%

Én a múltkori késés miatt 17-re nem várom. Tegnap volt egy kis szabadidőm és beraktunk 2 nagy mosást is. Utána vagy fél óráig gyertyaállásban múlattam az időt. :) Ma megpróbálok eljönni hamarabb a melóból és este mosok még egy adagot, mert ma van a pé-m.

Mindenkinek sok sikert kívánok! Betty

2011. jan. 3. 10:20
 4/201 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok!A múltkori csapatban én is elvetéltem,de itt vagyok és szorítok nektek!Én majd csak néhány hónap múlva csatlakozom újra hozzátok!Drukk mindenkinek!B.
2011. jan. 3. 10:44
 5/201 A kérdező kommentje:
Ó sziasztok:)) sajnálom A agyon de fel a fejjel mi itt vagyunk és viditunk:) Ebbe az évbe sikerűlnie kell!!!!Betty:))) Nah hallod-e a mosás az jó szó na de gyertyázás mosás után hm... bevált dolog:)) Én is 29 től minden nap mosást tartottam minden alkalommal az éreztem hogy nem mostam ki rendesen ezért este reggel rá kontráztamXd Utánna meg zsupsz párna popó alá meg lábak a menyezet feléXd Apa mindig ki röhög hogy killódok:)) mondtam neki a mi nap hogy lehet velem csinálni ez lesz a büntije amiért ki nevetett:))5 perc után ropogó nyekegő öregemberként vánszorgott le az ágyról és közölte huuu de nehéz dolog ez a baba csinálásXDXD mondja őő:)))Akkor én mit szóljak:)Hőt mér valaki? szívesen megnézném mert az eyémet már unom elemezgetni:)
2011. jan. 3. 10:50
 6/201 anonim ***** válasza:
100%

Én mérem, első vagyok:

[link]

Hát jó nagy nulla, sokkal szebb szokott lenni, de most ez sikerült. A negatív ovuteszteket nem veszem figyelembe, nekem ez a fajta nem jött be, most rendeltem másikat, hátha majd jövő hónapban az beválik.

2011. jan. 3. 10:54
 7/201 anonim ***** válasza:
100%

Én nem mérem a hőmet, sőt a peteérésem napján kívül semmi mással nem foglalkozok. Most még teszt sincs itthon, múltkor előre vettem, most nem fogok, és rágörcsölni sem fogok.

Az én férjecském is bitang jól szórakozott az ég felé meredező lábaimon. Viszont egyből ugrott a drága, ha szükségem volt valamire. Nagyon akarjuk ezt a picit, szükségünk van rá, most már hárman lennénk csak igazán egy egész. Betty

2011. jan. 3. 11:02
 8/201 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Nagyon remelem, hogy a hetvegen bebizonyosodik, hogy vegre sikerult! hosszu evek utan vegre terhes lenni :). Biztos vagyok, hogy honapokon belul sokan kismamak lesznek kozulunk.

E.

2011. jan. 3. 11:41
 9/201 A kérdező kommentje:
szia itt az enyém ma leugrott de szerintem a hamarabbi mérés végett majd holnap jobb lesz:) [link]
2011. jan. 3. 12:09
 10/201 A kérdező kommentje:
Apropó sziasztok:)remélem így is lesz és mindenkinek sikere lesz ebbe az évbe:) Aki méri a hőjét mikor húzza be a pét mert nekem még nem jelőlte be?
2011. jan. 3. 12:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!