Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vannak január 10-17 akik nem...

Macimanó82 kérdése:

Vannak január 10-17 akik nem várják izguljunk együtt a megszokott módon?

Figyelt kérdés
hát vége a mosási szezonnak és ezt mondom azoknak akik újjonan kapcsolódnak hozzánk.Mi nem szekszelünk hanem mosásnak nevezzük így viccesebb a téma. Hajrá lányok egyre közelebb a cél.
2011. jan. 3. 04:31
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/201 anonim ***** válasza:
100%

13:54-es Mosónő vagyok :)

Furcsaság szinte minden hónapban van.

Most épp olyan,mintha feszülne a hasam, meg mosó idény óta szinte minden nap mosószeres(krémes) a mosógépem.

2011. jan. 6. 14:19
 62/201 A kérdező kommentje:
Szia 14.19 es:)) ki ne most a dobot:)) az jó jel ha mosókrém van benne:))) na van ám szöveg szerintetek egy mosópor reklám már virágzó lene töllünk:))Nekem már megint mint múlt hónapba elkezdődött az a tompa szurka és görcsöcske. hogy ez jó vagy rossz hátt nem tudodm. Lehet hogy a zokni helyezkedik mélyebre nehogy az a ronda szerelő dugulás elhárító bácsi ki pucolja:))Vagy pedig már a szerelő bácsi kopogtat az ajtón./ de 15 .ig be nem engedemXD
2011. jan. 6. 14:24
 63/201 anonim ***** válasza:

"vízlágyítós vagyok"

Nekem a szerelő azt mondta,hogy kb 6 hét múlva az újabb vízlágyítózás után megint megnéz és reméli,hogy akkor már lát zoknit...Majd meglátjuk.Addig is mosunk szorgalmasan :)

Olyan jó :D Felvidítanak ezek a sorok,hogy mindenki el tud vonatkoztatni XD

Mossatok szorgalmasan.

"M"

2011. jan. 6. 14:39
 64/201 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Lassan már alig tudok kiigazodni a sok mosási szakszó között, de még bírom! :) Meg ezt az egész kérdést is! Tök jó! Nekem a mosógépembe, vagy inkább remélem, hogy a bennragadt zokniba valami tű került, mert nagyon szurkálja a hasam. Meg most a mellem is nagyon elkezdett fájni! És nem úgy mint, az előző mosási ciklusokban! :) A szerelő nekem is írt vízlágyítót (Closy), meg színfogó kendőt (Duphaston). Remélem ezektől nagyon jól működik majd a gép!!!! De ettől függetlenül nagyon szeretnék jövő héten találkozni a szerelő bácsival! Nekem azonnal kell hívnom őt, vagyis vinni a mosógépet, ha észlelek valamit, mert utána nyomban pihenésre kell fogni!

Zoknis :)

2011. jan. 6. 14:53
 65/201 anonim ***** válasza:
Kerestem a szót, de nem találtam, Mosókrém:)
2011. jan. 6. 14:55
 66/201 anonim ***** válasza:

Hali! én is régebbi mósónő vagyok, ez a legjobb topic (bocs, többi topic.. :) )

A kérdésekre reagálva: mi egész hóban géppel mosunk, amikor alapvetően már csak várakozós szárítóperiódus van, akkor is. Hátha marad egy-egy kóbor zokni, meg különben is, így se a mosógép kezelője, sem én nem kényszerülünk sk. kézimosásra, ha útközben felhalmazódna a szennyes :-)))

Viszont ebben a hónapban úgy látszik becsavarodott a gép, mert nagyon furcsa mosási hőket produkál, ejnye.

A zokniprogramok periódusa alatt 36,4 körül szokott lenni, szárítási időszakban meg 36,8 körül, ehelyett tessék: zokniprogramok már 36,1-től (sose volt ilyen jeges mosás: mi ez gyapjúprogram vagy mi???), viszont a szárítás alatt csak 36,6-nál tartunk még mindig, kb 3 napja.

Sajna most nem a hó elejétől tanulmányozom a gép működését, így nem tudok igazi analízist végezni. :)

És valahogy a mosókrém is fura napokon jelentkezett.

Mindenesetre jövő héten viszem a mosógépet szerelőhöz az éves nagytotál miatt , remélem mond ezekre valami okosat és ha gond van megreperálja!!!

Addig is mindenkinek jó mosást, ragadjon grabancon mindenki dobja egy-egy zoknit!!!

2011. jan. 6. 15:08
 67/201 A kérdező kommentje:
JAJJJJJJJ folyik a könnyemXDXDXDXD Ezt nem hittem volna :9 Tudjátok ez a mosás a régiek tudják honnan jött de neketek ujjk el mesélem ha nem bánjátok:)" szóval apa és én a fürdőszobába kaptuk kedvet egymáshoz ami már rég volt 6 éves kapcsolat után maradt az ágy és csukott szoba ajtóü. na de a Hév elvitt minket és egymásnak estünk a mosogép melett alatt rajtaXd Nagy izgalom majdnem bummm" amikor nyílik az ajtó a kislányom aki 9 éves be nyitott ránk és semmi meglepetség simán rá kérdezett Anya mitcsináltok:) Na erre apa megszólalt mert épp le voltam hajolva a mosógép elé és abba kapaszkodtam ő meg hátúlról rakta a szennyest beXDXd " szóval lányom mosunk anyukádallXDXD Azóta mi nem szexszelünk hanem mosunk:)annak szólok aki hibernálta a mosó gépjét:)) Ne aggódj hallottam én már jeges sőt jégcsapos mosógépbe ragadt zokni ról. szúrkolok nagyon:)) Mindenkinek:))És nem azért mert én vagyoka kérdező de tényleg ez a legjobb topik. könnyebb így várni együtt:)
2011. jan. 6. 15:23
 68/201 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező:imádom a storyd..Mátol én is mosni fogok itthon a kis Calgonitommal:DAmugy sziasztok..Én vasárnapra nem várom.2 hónapja probálkozunk..Már van két gyerkőcöm.Ma elkezdett fájni a cickom...És sokat járok picilni...
2011. jan. 6. 15:36
 69/201 anonim ***** válasza:
Sziasztok mosó masák:) én szombatra nem várom, de szerintem meg fog jönni mert többet mostam mostanában kézzel mint géppel:) de azért reménykedek:))bár a fontos napokon még centrifugáltam is a mosás után:)
2011. jan. 6. 16:06
 70/201 anonim ***** válasza:

Te jó ég kedves kérdező! Reggel benéztem hozzátok 12 órás éjszakás műszak után. Először azt hittem, hogy a lázmérő is valami új szakszó, ami valami mást takar. Kikerekedett szemekkel ámultam, hogy ti hajnali 3-kor mostok, ráadásul még el is alszotok miközben bent van a lázmérő, ez hallatlan. Mire harmadik olvasásra rájöttem, hogy a lázmérő, az tényleg lázmérő. :)

Én nem érzek semmit sajnos, bár a múltkori késés miatt csak 17-re nem várom. Mi nagyon keveset mostunk az ünnepek alatt. A hülye beosztás miatt a szennyes csak gyűlt, de ha a mosógép itthon is volt, akkor a szennyes nem, szinte egyszerre sose. Mindössze 2 nagymosást indítottunk csak. Egy hosszú és egy rövid programot, de mindkettőben dugig volt a mosógép, alig bírtuk becsukni az ajtót, hogy ki ne folyjon az öblítő. Én most nem is számítok eredményre, a tiszta ruhákon kívül. De talán most nem leszek szomorú annyira, mert itt vagytok nekem Ti. Betty

2011. jan. 6. 16:20
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!