Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vannak január 10-17 akik nem...

Macimanó82 kérdése:

Vannak január 10-17 akik nem várják izguljunk együtt a megszokott módon?

Figyelt kérdés
hát vége a mosási szezonnak és ezt mondom azoknak akik újjonan kapcsolódnak hozzánk.Mi nem szekszelünk hanem mosásnak nevezzük így viccesebb a téma. Hajrá lányok egyre közelebb a cél.
2011. jan. 3. 04:31
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/201 anonim ***** válasza:

Sziasztok nalam semmi jel sincs, lehet nem jokor mostunk, ja de van egyetlen, nem pecsetes a ruha(semmi folyasom sincs), ha ezt jelnek lehet venni!

A.E.

2011. jan. 7. 11:51
 102/201 A kérdező kommentje:
Judit:)))))))))100% os be futott mosogató masa lettél ez már tuti hogy ne a viharba kerűlt repűlőbe hihetnél neki:)) nincs semmi más tuti mint a hőd:)))) De várok még és ige 12 tesztre fel én itt várlak hajnali3 kor midig be nézek. de ha nem lesz pozi akkor nyugi 2 napmúlva az lesz ha nem akkor megeszem a mosópórt pfujj na inkább azt nemXD
2011. jan. 7. 12:47
 103/201 A kérdező kommentje:
Drága zoknisom:)) Nyugika van:)) mosott a géped ezerrel és elég ragadós is volt a dobja tutyi biztos hogy ragadt be zoknika. és csak szólok hogy ez a eggyik pill sírsz majd jó kedved van hát be vallom de csak nektek hogy én is így vagyok vele reggel tök boldog vagyok aztán jön egy hopp és alig birom magamat tartani a kétségbe esés és a félelem nah meg a düh ,hogy "mivan ha most se "" sikerűl:// bele halok már a vágyakozásba. De aztán jövök haza és itt vagytok nekem ti. És félperc minden gondom rátok mered és már folyik is a könnyem a nevetéstől. tudjátok mit legyen bármi is ha van zokni ha nincs zokni akkoris ilyen embereket mint ti nem cserélném le a világ összes nadrágjára se:) Hozzám nőttetek:))A másik már nem számolom a napokat nem nézem annyit a naptárt titeket olvasgatlak és telik az idő:) zoknis mennyi van még hátra? a Tesztig?
2011. jan. 7. 12:52
 104/201 A kérdező kommentje:
Jajj bocsi a mosógép agya elszállt már a sok mosástól ujjra kell programozniXD juditt te mikorra nem várod? zoknis te meg tesztelj 12 én simán jó ha mégse akkor rá 2 napra:)
2011. jan. 7. 12:54
 105/201 anonim ***** válasza:

12-re nem várom, és őszintén, már napok óta émelygek, és le kell feküdnöm, mert sokszor egy étkezés után vagy alatt is kitaccsolok, és már-már sírok és tegnap is depis voltam.

Úgy reménykedem, de nem merem magam beleélni! Azért megvárom a 12-13-át, hátha...de remélem nem :D

Köszi csajok, jó mosási programot adtatok, no meg a mosópor is jó volt! :D

2011. jan. 7. 12:58
 106/201 anonim ***** válasza:
Ha vasárnapra nem várom 10 es teszttel mikorra derülne ki hogy maradt e zokni a dobban?
2011. jan. 7. 13:16
 107/201 A kérdező kommentje:
ha vasárnapra nem várod akkor 27 volt péd vagy hamarabb? na de alényeg szerintem hogy 10 es érzékenységű az jó szerintem pénteken már haloványan de mutatnia kell egy 25 is valamit már mutat a nem várt napján
2011. jan. 7. 13:18
 108/201 A kérdező kommentje:
Judit én is ebbe reménykedek hogy jó volt a program nem föző program és nem maksz centrifugálás és csökkentett habzású mosópor. = kis pici zoknika:))
2011. jan. 7. 13:20
 109/201 anonim ***** válasza:

Aki idetéved, és nem tudná miről beszélnénk, azt hinné tényleg a mosásról van szó! XD

Azért megvárom a 12-t és addig nyugis leszek.

2011. jan. 7. 13:23
 110/201 Atlantys ***** válasza:

Tegnapi Korai Tesztelős vagyok- a továbbiakban TKT :)-

Öröm ide benézni csajok,komolyan mondom, mintha gyorsabban mennének a napok mint a korábbi hónapokban. :)

Tünetem nincs sok, viszont a "mindjárt megjön" érzés 2 napja tart, pedig hol van még 10.-e.. Máskor csak a mensi előtti nap jelentkezett.. TKT

2011. jan. 7. 13:58
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!