Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vannak január 10-17 akik nem...

Macimanó82 kérdése:

Vannak január 10-17 akik nem várják izguljunk együtt a megszokott módon?

Figyelt kérdés
hát vége a mosási szezonnak és ezt mondom azoknak akik újjonan kapcsolódnak hozzánk.Mi nem szekszelünk hanem mosásnak nevezzük így viccesebb a téma. Hajrá lányok egyre közelebb a cél.
2011. jan. 3. 04:31
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/201 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mosó masa volnék.Hát nemtudom de lehet csak beképzelem magamnak a dolgokat.Már 4 napja napközben mindentől függetlenül rám jön vmi rosszullét féle szédülés, émelygés hányinger de hányni nem kell csak nagyon nem jo,meg 2 napja kicsit szurkál a hasam most meg a derekam is elkezdett fájni.De ez lehet azért van mert 13-ra nem várom.Nem tudom 23-ás és 2-án meg tegnap mostunk egy jó nagy adagot mert már annyi volt a szennyes sajna munka miatt nem tudtunk eleget mosni,meg közben 24-én meg is jött.Bocsi kicsit kusza lett

Szerintetek reménykedhetem a zokniban?

2011. jan. 6. 19:12
 82/201 anonim ***** válasza:

Egy két napja én is egy picit émelygek, és bizony meg is szédülök. Azt viszont nem tudom, hogy a hasam miért érzékeny, minden nadrágomat kényelmetlennek érzem magamon és sokszor feszül a hasam...

Szerintetek?

2011. jan. 6. 19:39
 83/201 anonim ***** válasza:
Beteg Apás vagyok.nekem már megint megjön érzésem van.Ha nem tudnám hogy ,nem most kell megjönnie,félpercenként szaladgálnék a wc-re.Bár majdnem igy is.Pénteken volt csak pém(elméletileg).Nem tudom mi van.Szur,görcsöl,fáj...
2011. jan. 6. 19:50
 84/201 anonim ***** válasza:
Én már tényleg nem tudom mit higgyek.Tiszta hülyét csinál belőlem a szervezetem. Most már másodszor járok így,hogy elmúlik a menzim és rá 2 napra elkezdenek fájni a melleim ,szokott fájni előtte 2 nappal de megjön és elmúlik a fájás,aztán elmulik a menzi és jön a fájás.3 hónapon belül másodszor van ez.Lehet hormonzavaros vagyok?Kb 10 évig szedtem gyógyszert de 2 éve nem és azóta semmit nem védekezünk és mégse semmi.Neharagudjatok nem akarom ezt a jó hangulatot itt tönkre tenni,csak gondoltam megosztom a gondomat mert máshogy nem megy.A párom munkatársa bejelentette szilveszterkor,h a párja 12 hetes terhes hát eléggé sokkolt a hír.Persze nagyon örültem neki el is sírtam magam csak hát ez így nem fer ő abba hagyta a bogyót és kövi hónapban már sikerült is.De azért örülök neki,hogy nekik ilyen hamar sikerült:):)
2011. jan. 6. 19:53
 85/201 anonim ***** válasza:
Mosó masa voltam
2011. jan. 6. 19:54
 86/201 anonim ***** válasza:

Én megértelek, a másodikomra mi is 2 évet vártunk. :(

A melleim nekem viszont sosem fájnak, mostmár negyedik napja le akarnak szakadni a hónalj felőli oldalon, és mintha nehezebben is férnék el tőlük. Nem tudom, én nem merek reménykedni, apuka lelkes.

2011. jan. 6. 19:56
 87/201 anonim ***** válasza:

szia moso masa!!

Hát sajnos azt nem tudom hogy miért van igy a melleddel,de szerintem nem jo igy,semmilyen szempontbol.Dokinál esetleg voltál már ,hormonzavar miatt??Nem akarok okoskodni,félre ne érsd,de sztem 2 év már elég sok idö.Tényleg nem akarok kotnyeleskedni.

Beteg apáa voltam.

2011. jan. 6. 19:57
 88/201 anonim ***** válasza:
Sziasztok én nem várom vasárnapra.:DFáj a derekam és a cicim..Ha nem jön meg és babás vagyok pl..akkor is érezhetem a menzi tüneteket?Mert jo sokat mostunk apával
2011. jan. 6. 20:01
 89/201 anonim ***** válasza:

Orvosnál még nem voltam,keddenként van az akit anyósom mondott de olyankor vmi mindig közbe jön.Jövő hét keddre gondoltam,h megyek de akkor megint nem jó mert hétfőn éjszakás leszek és kedd reggel 7re érek haza.De lehet bedobok 1-2 kávét és elmegyek ha addig nem jön meg.Mert ez így nem mehet tovább.

mosó masa

2011. jan. 6. 20:08
 90/201 anonim ***** válasza:

Moso masa!kitartást,és jelezd hogy mi volt a dokinál.sztem menj minnél hamarabb.

beteg Apás.

2011. jan. 6. 20:10
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!