Vannak január 10-17 akik nem várják izguljunk együtt a
megszokott módon?
Figyelt kérdés
hát vége a mosási szezonnak és ezt mondom azoknak akik újjonan kapcsolódnak hozzánk.Mi nem szekszelünk hanem mosásnak nevezzük így viccesebb a téma. Hajrá lányok egyre közelebb a cél.
Úgy lesz és kitartó leszek mindig is az voltam,ha nem ahhoz az orvoshoz akkor egy másikhoz.Lehet eddig a munkahelyem miatt nem sikerült a zokninak a dobban maradnia,de váltottam munkahelyet és ott nincs az a kész idegbaj mint az előzőnél:):)
2011. jan. 6. 20:18
92/201 anonim válasza:
mosó masa voltam
2011. jan. 6. 20:19
93/201 anonim válasza:
moso masa.Tettszik az optimizmusod,csak igy tovább.Bárcsak én lennék ilyen.Én most sem reménykedem... :(
Beteg apás
2011. jan. 6. 20:24
94/201 anonim válasza:
Én sem merek reménykedni ...Fáj a derekam.Nem tudtok valami biztatót?Vasárnapi
2011. jan. 6. 21:04
95/201 A kérdező kommentje:
jó reggelt mosónők:)) Én korán kelő mosi masi vagyok ti meg későn fekvő masák:))Ha véletlena válaszokból ki marad valaki az nem azért van mert nem figyelek rá hanem össze folynak a sorok annyian írtatok:)Szolok ahoz akinek tünetei vannak és 13 re nem várja:) Tegnap este különös érzésem volt egész bele hasította méhembe számolásaim szerint tegnap ma volt lesz beágyazódás a zokninak.Bár múlthónapba is azt hittem egy éles szúrásra hogy na ez az be ragadt a zoknika. de nem. Na de most hátha ennyi jó nevetés veletek már nem si görcsölök rá a témára lesz ami lesz egyszer csak arra ébredünk hogy eljötta várva várt nap és tesztre fel:)Tünetem egy van de ez megszokott mondjuk most nem a mellem oldala sajog ahogy szokott menszi előtt 4-5 nappal hanema rózsa bimbóm:)) És már tegnap óta kicsit hamarabb mit szolott de nem veszem jelnek:) mosó masa ki tartás semmi baj a mosó géped üzemelésével:) valaki a bogyótól első hónapra ki ürűl valakinek mint nekem is össze vissza kuszálja a hormonjait:/ Én is úgy jártam hogy össze vissza jött meg hol megvolt 16 napig hol megse jött. most fél éve már rendeződött. tehát 2 évig killódtam ezzel a csöpög a csap a mosógépen szindrómával. ki tartás sikerűlni fog neked is : Tudom nem jó ember és nem tuásra jön a bébéi de ti itt mind annyira jó emberek vagytok tiszta szivűek és rendkivüliek egytől eggyig "IGEN IS HOGY MEGÉRDEMELITEK "hogy eggyetlen állmotok vágyatok beteljesűljön már csak az a kérdés kinek mennyi türelme van hozz és ki tartása:)Nagyon szúrkolok hogy a nem várt napján +2-2 napra sokunknak a könnye ki csordúljon az örömtől és ha mégse sikerűl nem adjuk fel. lehet 2 éve nem jöna babaó lehet bármennyi idő olyan nincs hogy nekünk ne adasson meg egy kis drága zokni:))Na tessék csöpögősre vettem a témát szip-szip/De már anyira hozzám nőttetek:)Na szóval a mosógépem egyenletes hőfokon tartja a vizet itt a mai gőrbém [link] puszi midenkinek ujjnak és régieknek:) mosó masa fel a fejjel:))
2011. jan. 7. 04:18
96/201 anonim válasza:
Sziasztok, jó reggelt!
Nekem tegnap délután nagyon fájtak a melleim, meg a hasam is továbbra is nyomott, feszült. Aztán elmúlt, aztán visszajött. Egyik pervben jó kedvem volt, aztán másik prcben rámtört a depi. Még pityeregtem is a Drágámnak, persze, ő megértette, de türelemre is intett. És úgy gondolta, hoyg valószínűleg már későn, de azért rakjunk még be egy adagot a mosógépbe. :) Szerintetek, ha 12-én kéne nem megjönnie, akkor aznap reggel már tesztelhetek? Azért lenne csak sürgős, mert a mosógépszerelő csak aznap jár felénk, akkor tudom meglátogatni, és mindenképpen adnia kell egy színfogó kendőt, ha benn maradtak a zoknik. :) Jajj, ez így tényleg sokkal jobb, vicces ez a várakozás így! :)
"Zoknis"
2011. jan. 7. 07:52
97/201 anonim válasza:
Újra itt! :D (Halkan jegyzem meg: a hőm ismét emelkedett: 37,01°C, 36,81°C, 36,81°C és újból 37°C-on van. Ez az utolsó 4 eredmény.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!