Macimanó82 kérdése:
Vannak január 10-17 akik nem várják izguljunk együtt a megszokott módon?
Figyelt kérdés
hát vége a mosási szezonnak és ezt mondom azoknak akik újjonan kapcsolódnak hozzánk.Mi nem szekszelünk hanem mosásnak nevezzük így viccesebb a téma. Hajrá lányok egyre közelebb a cél.2011. jan. 3. 04:31
131/201 Atlantys válasza:
9-10.-re nem várom, 6.-án teszteltem egy negát... most ha beledöglöm is kibírom 12.-ig ha nem jön meg. :) TKT
132/201 anonim válasza:
LÁnyok nektek fáj a derekatok?
133/201 anonim válasza:
Nekem majd leszakad! Félek, hogy mégis csak mensi lesz és nem baba, de ennyi idővel a mensi előtt nem szokott lenni! :(
134/201 anonim válasza:
Jam, már nem fáj, csak amíg a munkahelyemen álldogáltam, azalatt az idő alatt fájt.
135/201 anonim válasza:
nekem is fáj.Képzeljétek csajok,most csináltam ovu tesztet és full erös a T vonal.eddig vagy egyforma volt a 2,vagy halványabb a T vonal.ilyenkor mi van?
136/201 anonim válasza:
Én is attól félek hogy azért fáj mert menzi lesz.De csomo helyen olvastam hogy a babásodástol is fájhat
137/201 anonim válasza:
De nekem általában a mensi előtt közvetlen, vagy alatta szokott. Most teljesen megkavar a szervezetem, pedig csak vitamint szedek...
Azért próbálok nyugis maradni!
És neked hogy meg, kedves utolsó kérdező?
138/201 Atlantys válasza:
Kb 1 héttel ezelőtt fájt, érthetetlen módon a pé után 1 héttel.. Azóta elmúlt. TKT
139/201 anonim válasza:
Azóta van valami, érzel valamit?
140/201 anonim válasza:
sziasztok!!Beteg apá-s vagyok.Csináltam ovu tesztet és full erös a T vonal.ennyire még soha nem volt erös...!!Ja és felmentem a My fertility charts.com -os oldalra.ott is megcsináltam a görbémet,és az szerint ma van pé-m!!!Szoval akkor most melyiknek higyjek??Ciklus.hu, vagy a my fertility-nek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!