Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vannak január 10-17 akik nem...

Macimanó82 kérdése:

Vannak január 10-17 akik nem várják izguljunk együtt a megszokott módon?

Figyelt kérdés
hát vége a mosási szezonnak és ezt mondom azoknak akik újjonan kapcsolódnak hozzánk.Mi nem szekszelünk hanem mosásnak nevezzük így viccesebb a téma. Hajrá lányok egyre közelebb a cél.
2011. jan. 3. 04:31
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/201 anonim ***** válasza:

mosó masa

megint lemaradt

2011. jan. 7. 15:53
 122/201 anonim ***** válasza:

Sziasztok!!Beteg apás vagyok...Nem tudom mi van pontosan,de sztem nem volt pé-m..

[link]

Itt agörbém.sztem nagyon gáz.Csak nem tudom a poz. ovutesztet és a fájdalmat hova tenni.hát ez van,sajna..

2011. jan. 7. 16:35
 123/201 A kérdező kommentje:
Szia:) annyit gondolkoztam ma rajtad és nézegettem a gőrbédet:9 volt péd bocsánat hogy azt mondtam nincs. 1 én volt szerintem annyit néztem és olvastam neked . de nem jókat láttam be linkeltema görbédet a dokimnak mert én minden másnap adom át az adataimat neki emailba:9 szóval ő is azt mondta 1 én volt ovud valószínő és ez a le fel le fel ha fólytatódik akkor sárgatest elégtelenséged van. ami tudod nem ijjesztő gyógyítható . de viszont azt mondta hogy van ilyen terhes gőrbe is mert nem lépcsőzetesen emelkedik a gőrbéd hanem egyedi módon. nah remélem tudtam segíteni egy kicsit. ha nem javúl a görbéd és végig így cikk cakkol egészen a mensziig akkor egy kockás lap le rajzolod a görbédet és irány szerelő bácsi:) De kívánom hogy ez csak egy fura görbe legyen a sok közűl ami zoknit rejt:)
2011. jan. 7. 16:42
 124/201 anonim ***** válasza:
Szia.Én már nem tudok semmit,de megörjit ez a helyzet..
2011. jan. 7. 16:46
 125/201 A kérdező kommentje:
NYUGALOM TUDOD KI FUJ BE SZÍV KIFÚJ BE SZÍV. PUUUUUUUUUU. Na jobb már ugye?:) Figyu ide ne idegeskedj mert ha baba van nagyon sokat ártassz neki:) a másik a görbét sok doki azért kéri mert abból tud leszűrni dolgokat. és így tud 100% ban segíteni a sikeres zokni tapadáshoz. ez nem baj sőt ürömben az öröm ha tényleg gáz van akkor legalább ki derűlt nem évekig csalódottan várdogálsz:) de ez még nem 100% -ék tudod minden fura görbe rejt egy zoknit ne keseredj el ez a vicc topik nem szomorkodunk mosó nő!!!!
2011. jan. 7. 17:10
 126/201 anonim ***** válasza:
rendben moso pajtás...Csak hááát.... :(
2011. jan. 7. 17:22
 127/201 anonim ***** válasza:
én is reménykedem a zokniban,de hát.nem is tudom.kicsit szomoru vagyok ...Mennyire kellene feljebb mennie a hönek.??Vagy a hö jo,csak ne legyen cikk-cakkos.Kérdezd meg a dokit erröl is lécci,Barátnöm..
2011. jan. 7. 17:55
 128/201 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én csak 19.ére nem várom, de nem reménykedem, mert a szárító program előtt csak 3 nappal tudtuk mosni. Hát ez van. Azért itt vagyok, és drukkolok nektek nagyon!

Össze kéne szedni, hogy ki mikorra nem várja és ki mikor fog tesztelni. Ki lesz az első? Tina

2011. jan. 7. 18:06
 129/201 anonim ***** válasza:
sziasztok.Beteg apá-s vagyok.Én 13-14-re nem várom,és addig nem is tesztelek...kibirom...!!!!!!!!
2011. jan. 7. 18:22
 130/201 anonim ***** válasza:
Én 12-13-ára nem várom! Addig én is kibírom! :D
2011. jan. 7. 20:07
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!