Vannak január 10-17 akik nem várják izguljunk együtt a megszokott módon?
Kedves beteg apás. Lehet hogy az előző körben nem repedt meg a tüsző és most ismét próbálkozik egyet. Mossatok ma is szorgalmasan, abból baj nem lehet.
Amúgy tényleg totál pozitív lett az ovuteszted tegnap?
Tina
Judit.neked is megy a drukk ezerrel.
Beteg apá-s voltam
Kedves beteg apás! Hát ez nagyon pozi. Gondolom ez esti pisiből van ugye? Tehát nem jóstesztként csináltad reggel?
Mert akkor tuti hogy most lesz csak. Ha a hőd most még feljebb megy, akkor mert pláne.
Amúgy érdekelne hogy milyen apropóból csináltad meg? Éreztél valamit? / lehet írtad, akkor bocsi /
Tina
Tina!!Igen esti pisiböl(6 ora után)csináltam,mert elég erös alhasi fájdalmaim voltak,és majd leszakadt a derekam.Nem akartam jostesztet csinálni,nem erre szánom.belinkelem neked a görbémet.Nem nagyon értek hozzá.Te mit mondasz rá???
Kedves beteg apás. Kiszámoltam az átlaghőd 36,6.
Úgyhogy nagyon úgy néz ki hogy ma vagy holnap reggel van/lesz az ovud. A következő napok hőjéből kiderül hogy megrepedt e most.
Szóval tessék ma is szorgalmasan mosni !!!! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!