Macimanó82 kérdése:
Vannak január 10-17 akik nem várják izguljunk együtt a megszokott módon?
Figyelt kérdés
hát vége a mosási szezonnak és ezt mondom azoknak akik újjonan kapcsolódnak hozzánk.Mi nem szekszelünk hanem mosásnak nevezzük így viccesebb a téma. Hajrá lányok egyre közelebb a cél.2011. jan. 3. 04:31
141/201 anonim válasza:
Szerintem mossatok egy jó nagy adagot és rengetek mosóporral és öblítővel és remélem jó sok zokni fog beleragadni, vagy akár egy egész póló is! :D
142/201 anonim válasza:
Judit nyugodtan moshatsz,nem ártassz vele:D
Derekam?hmm szokott általában előtte és most is érzem
143/201 anonim válasza:
Judit!!nekem szolt a mosás???Beteg apá-s vagyok.Megyek mosok majd apával....
144/201 A kérdező kommentje:
szép jó regelt mosó masák:))Van ám mire reagálni:) annyian írtatok hogy csak a: És van történésem is. na kezdem. Szóval én14-15 nem várom és 15 én16-án tesztelek már a pitbulok a fürdőbe vannak a teszt mellet nehogy teszteljek hamarabb és kézre vannak nevelveXDXD Úgy hogy ha a tesztér nyúlnék megeszik a kezemet:)Viki az az beteg apás:) ha az ovu tesz mutatja akkor hajrá rá rá most és holap is mert lehet eddig csak próbálkozott a mosógéped viszont tegnap a jel szerint be indúlt. szorítok:)Na szóval jövök én: Lányok van két dolog amit nem tapasztaltam eddig de ugy voltamár így hogy azt hittem ez jó jel. lehet köze nincs hozz de azért le írom. szóval a cicijeim eddig is fájtak menszi előtt 5-4 napra már rá jöttem kongatják a harangot. Na de tegnap előtt óta csak nem tudtam mondjam e ide illik e?:) Szóval a mosógép gombok"a bimbóm" Be van keményedve mint mikor fázok és van rajta egy kemény sötétebb szinű kicsi csomó. Az egésznap mind a kettőn feszít és olyan érdekesen fájdogál. Hm hogy ez mi nem tudom lehet semmi köze a zokni hoz.A másik tegnap barnás folt volt a mosógép takarón pici olyan 10 forintos nagyságú nah ilyenem se volt még.És azóta a jobb oldalon szúrkál és kicsit görcsölget a méhem. a hőm nem mozog szerintem vonalzóval álmosott a mosógépem:)) [link] Na szóval ennyi a derekam nem fáj jobban mint szokot:)
2011. jan. 8. 06:00
145/201 anonim válasza:
Kedves kérdező.Vasárnapi vagyok és nagyon arra gyanakszok hogy fent akadt egy zokni neked:D
146/201 A kérdező kommentje:
szia vasárnapi jól esnek ezek a szavak:) De mint tudjuk én hypohonder mosógép vagyok:)) bár ezt a bimbó fájdalmat és a barnát nem tudom be képzelni. Nah de 15 ig nem hiszek el semmit még azt se ha 2 csíkos lesz a zokni tesztem. ÁÁÁ de hogy is nem ha 2 csíkos lesz jajjjj elképzelésem sincs mit csinálnék:) Sírnék nevetnék egybe:)
2011. jan. 8. 07:21
147/201 anonim válasza:
ismát a vasi:én nagyon drukkolok neked.Remélem hogy sikerül.A bimbo az egy nagyon jo jel ga fáj:D
Én holnap nem várom jesszus...szerintem meg fog jönni.Bár elég száraz vagyok
148/201 A kérdező kommentje:
Kedves Vasárnapi jujj nagyon drukkolok:) ez a nap név tök jó megismerjük egymást:)akkor én pénteki vagyok:)
2011. jan. 8. 08:05
149/201 anonim válasza:
ha én vagyok a vasi te a pént(paint)vagy:D:D:DEgyenlőre nem érzek semmit..A derekam még nem fáj,száraz vagyok.Olyan jo lenne ha nőgyógyász lennék.Meg nézném hogy milyen magasan van a fütőszálam:D
150/201 anonim válasza:
ÉS amugy csajszik miért is nem nyitunk egy forumot?Pl.anyatanyán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!