Macimanó82 kérdése:
Vannak január 10-17 akik nem várják izguljunk együtt a
megszokott módon?
51/201 A kérdező kommentje:
Sziasztok:) hogy ne ide mindenki jöhet elterelni a figyelmét nálunk mindig jó kedv van:)) A mosogép nem zörög ha nem fujja a harasztXD ebbe a mosógépbe kedves utolsó be ragadt valami:) Reméljük zokni:))) szúrkolok:)
Úgy örülnék neki, de szerintem mindenki a családban. Férj már egy picit fáradt a sok mosás miatt, de sosem nevetett ki a gyertyaállásért, és ahogy írta egyik előző, akár mit kértem, ugrott és csinálta. Ilyenkor mindig sajnálom, hiszen reggel korán kezd, de valamit valamiért, szokták mondani. Ha van benne kiszokni, akkor 9-hónapig nem lesz mosás! Persze, ha csak rá nem veszem! :D
2011. jan. 6. 11:18
Sziasztok!Szeretnék én is csatlakozni szeretnék ide a kis mosó masa mosodájába ha nem gond:)
2011. jan. 6. 12:22
Ezt egy kicsit elírtam.
mosó masa:)
2011. jan. 6. 12:23
Én 13-ra nem várom.23-án mostunk 1-et mert sajna 24 az már pirosnapos ünnep volt.Lehet hogy lett belőle dobba ragadt zokni?
Már nagon örülnénk neki mert 2 éve próbálkozunk eredménytelenül.
2011. jan. 6. 12:27
Én is csatlakoznék :)
Mi is mosunk rendszeresen.Az ünnepek alatt otthon voltam.Gondolhatjátok mennyi szennyes összegyűlt :) Mi vízlágyítót (closty) is használunk.Tegnap voltunk a mosógép szerelőnél,de szerinte nem maradt benn zokni :( Emiatt tegnap elment a kedvünk a mosástól,de már úgyis jönnek lassan a pirosbetűs napok...Következőbe dupla adag vízlágyítót kell majd használni,és majd meglátjuk...Nálunk a mosópor is kevesebb az átlagnál.De nem adjuk fel!!!
10 körül nem várom.
"M"
2011. jan. 6. 13:17
Sziasztok!
Pár napja folyamatosan olvaslak benneteket és hát nem bírtam ki, hogy ne írjak nektek!
Én is csatlakoznék a mosó körbe:)
11-re nem várom.
Sajnos nálunk a mosási igény nem túl magas, ezért nehezebb dolgunk van,de a remény hal meg utoljára.
A szárító program már nálunk is be van kapcsolva.
2 és fél éve várunk rá
2011. jan. 6. 13:54
Sziasztok nem vettem eszre, hogy uj kerdeset irtatok ki, 14re nem varjuk, mi ugye nem nagyon tudtunk mosni, de hatha 14re nem varom.
A.E.
2011. jan. 6. 14:05
59/201 A kérdező kommentje:
Üdv ujj mosó masák:)) Vizlágyítosnak üzenem nagyon jóóóó:))) nem szabad feladni:))Az előtte lévőnek hogy pont jókor voltatok együtt egy zokni be ragadásához szorítok nagyon:)) És azutolsó nak neked is nagyon drukkolunk mint mindenki itt ezen az oldalon és ezen a kérdésen belűl:) Zoknisok ti hogy vagytok csend van mármint a régi zoknisok:)) Biztos melóznak szegénykék:/ Valakinek van e már valami feltünő ami eddig nem volt és nem is tudja oda képzelni:)? ezt azért kérdeztem így mert én az utóbbi 2 hónapba 10 áll terhességi tünetwet simán produkáltam magamnakXD
60/201 A kérdező kommentje:
A.E az a nem mindig tudtunk mosni gyanusan jól hangzik:) Egy kis lazaságot küldj már nekünk online mert szerintem 100 ember közül 10 rendelkezik olyan kincsel mint te:)) Szerintem mivel nem nagyon figyeltél oda a mennyiségre és a mikorra befutó leszel zokni ragadásba:)
Kapcsolódó kérdések: