Macimanó82 kérdése:
Vannak január 10-17 akik nem várják izguljunk együtt a
megszokott módon?
"Mikor felszökik a hő akkor közeledig az ovuláció"
Ez nem igaz. Ha felszökött a hő már megtörtént az ovuláció.
2011. jan. 4. 19:03
Bocsánat nem vagyok profi!!
Nem akarok félrevezetni senkit!!
Én így tudtam h amikor felugrik aznap lesz ovu.
2011. jan. 4. 20:16
33/201 A kérdező kommentje:
Sziasztok:) Korán kelő mosó ők:)) Megyek dolgozni és be néztem hozzátok:) Hát ez a kérdés nem megy előre:)) De nem is baj már hiányoztatok:) Mára felment a hőm igaz most nézem a téli szünet alatt 6 kor mértem utánna megindúlt a meló és 5-3 óraára csúszott a mérésem:/ Na de a lényeg hogy ragad a bélyegXD Sacc per kábé így is lehet belőlle következtetni:) Tegnap megtartottuk a zokni ragadás utolsó programját:)) Mától szárítkozunk bár annyira bele jöttünk hogy azért ha gyülemlik a szennyes ki mosok nehogy a szomszédba keljen vinni a zoknikat:)))))Na jó ez csak tréfa de jól jött ki:) Arra azért még apa nem fanyarodik rá hogy a szomszédba mosson remélem:)))Hogy vagytok lányok? Nekem mára enyhűltek a görcseim tegnap du úgy éreztem mint mikor méhenkivüli terhességem volt nagyon szúrt a bal oldalam:/ Meg is ijjedtem de estére nuku fájdalom csak apa no és a mosógép:)
[link] itt a reggeli diagrammom:) Puszi nektek jók legyetek és szorgalmasak:)
34/201 A kérdező kommentje:
Sziasztok:))) Hogy mennyire hiányoztatok az nem piskóta:)) Tegnap egész nap amikor rá értem néztem valaki írt-e? De ki tudtuk emelni már elől vagyunk:)) Lányok képzeljétek hogy jártam reggel ma:) 3 kor csörr vekker apa indúl melóba előtte le fözöm a kávét szokás szerint. de mielőtt bármit is csinálnék a lázmérőt a mosógépbe be rakomXD Mi tőrtént??? 3.25 kor megriadtam mert vissza szunyáltam és apa is pedig fél 4 re kellet volna a melóhelyre be érnie szegénykém alszik én meg felsikítok Úristen!!!!! Apa fél négy " ÚÚÚR isten a mosógép be darálta a lázmérőt" Jajjj lányok én annyira be ijjedtem hogy megette a lázmérőt felugrottam és kétségbe esetten túrkáltam a mosógépbeXDXD Mire apap dagatt szemmel rámnéz nagy álmosan kincsem ezt keresed??? A fenekem alatt volt ki csúszott ahogy felűltem az órát nézniXDXD Huuuu ugy hogy holnaptól kékézzel fogoma lázmérőt leg vadabb rémálmom majdnem be teljesűlt hogy le nyelem a lázmérőt ott alúl:)) Na de a görbém jól alakúlt be is rakom:) Ti hogy vagytok?? Már várakozó programon vagyunk szinte mindenki ha jól számolom .Mostmár csak várunk várunk és nagyon remélem hogy sokan fogunk ide olyat írni hogy jajjj:)) Pozitív:))
[link] Puszi mindenkinek:)
Én így állok:
[link]
Mivel 27. ciklusnap, és a hőm magas, a melleim meg egész komolyan fájnak, így felbuzdulva teszteltem, természetesen negatívat. Korai volt még.
2011. jan. 6. 07:02
Ha valakit érdekelne a nega tesztem:
[link]
2011. jan. 6. 07:06
37/201 A kérdező kommentje:
Szia:) Mivel 19 napon volt péd ehez adj hozzá 14 napot és akkor kéne nem jönnie:) Tehát ha fent marad a hőd akkor tuti baba van:) 4 nap múlva tesztelj és mérd a hődet:)
Mérem én, meg nem adom fel, bár a görbém ebben a hónapban nem túl megbízható, mert karácsony volt meg téliszünet a már meglevő kölkeknek, így nem mindig ugyanakkor keltünk, szóval nem biztos az a 19. napi PÉ, bár a fene tudja. :)
Az a baj, hogy van itthon egy rakás tesztem (olcsó vaterás) így nehéz nem tesztelni :D
2011. jan. 6. 07:16
01-03 12.25-ös vagyok..
Nem bírtam ki, az előbb ellőttem egy One Step-et. Olyan nega ahogy a nagykönyvben meg van írva..
2011. jan. 6. 07:16
40/201 A kérdező kommentje:
Szia. türelem már én is tesztelnék de tudom full nega lenne:) majd 16 án tesztelek mert úgyse jön meg:)))))
Kapcsolódó kérdések: