Macimanó82 kérdése:
Vannak január 10-17 akik nem várják izguljunk együtt a
megszokott módon?
3 egymást követő magas érték után húzza be visszamenőleg.
2011. jan. 3. 12:14
Sziasztok!
10.-re nem várom. Ovus görcsök 25.én, nagymosás 27.-én volt. :) Egyenlőre nincs tünet, csak a derékfájás és rossz szájíz, de lehet,h ezeket is csak bebeszélem magamnak az 1évvel ezelőtti missed ab miatt..
2011. jan. 3. 12:25
Sziasztok!
Én 12-re nem várom. Viszont én mosás után hamar kinyitottam a gépet, és kiszedtem a ruhákat. De remélem egy-két zokni azért feltapadt a dobra :):):):)
2011. jan. 3. 14:17
14/201 A kérdező kommentje:
XDXDXD na ez jóó egy két zokni:)) Reméljük hogy az én mosógépembe is be ragadt egy két harisnya és más encsem bencsem:) Bár szerintem 31-1 volt pém de ki tudja én még látok itt ott egy kis foltocskát é még ma áztatok és duplá öblítek hátha makulátlan lesz a ruha:) De amúgy lenne kérdésem is:) Mióta megvolt a pém azóta görcsölök ez ujj. hogy jó -e vagy rossz nem tudom de folyamatosan görcsölök felfázva nem vagyok se megfázva. ugy hogy szivesen venném hasonló mosópori problémákkal küzködők tanácsát:)És köszönöm a választ arra .hogy mikor húzza be a pét:)
Hejj, de jókat szórakoztam, csatlakozhatok?
:-)
Mi most úgy vagyunk vele 1,5 - 2 naponta mosunk csak, hátha az a gond, hogy már fakul a zokni anyaga a sok mosástól. :)
Viszont most csak 1 hete mérem a hőmet és jan. 13-15 körül nem várom, de eddig olyan fura görbém, hogy sztem még nem is volt pé. Na mind1, meglássuk.
Szívből sajnálom, akiknek elment a bébi, nekünk is elment egy baba nyár elején, ősz óta mosunk újra színfogó nélkül.
Hajrá mindenkinek!!!
2011. jan. 3. 17:35
Utolsó voltam: ja, kedves kérdező, a görbédhez: sztem is elég nagy különség a majdnem 2 óra difi a mérésnél, lehet csak ezért nem egyértelmű, ha kiiktatnád pl.a 3 órásokat milyen képet adna? Meg, ha vársz pár napot, akkor kiderül. De így addig én is arra tippelnék, hogy 31 körül volt pé.
Hajrá! :)
2011. jan. 3. 17:41
17/201 A kérdező kommentje:
Sziasztok:) És szia elöző képzejétek mára reggelre be húzta pét:)) hogy jóó helyre -e azt ő tudjaXD De a hőm stagnál ha rz elindúl fölfelé tegnap a doki bácsi azt mondta ebből a hőből a legegyszerűbb terhességet diagnosztizálni. mert ha stagnál és csak picit megy majd fel akkor nuku baba és vízkőteleníteni kell a mosó dobot:) Ha viszont szépen 2-3 naponta ugrik fel egészen 37.1-37.2 ig akkor biz isten örömömbe ki vaxoltatom a mosóemberemet:)) És megkapja az év legjobb mosópora címet:))ti hogy vagytok láyok:) Csönd van csak halkan sejteni lehet a csenben a mosógépek zaját:)) Még mindenki javába mos:)) Hajrá lányok csak így tovább:))
18/201 A kérdező kommentje:
Na tessék a görbém meg lemaradt a szövegemből:) Így aztán pontos infórmációt lehagyom és csak dumálok-dumálok:)
[link] Látom kedves kérdező te se bírsz aludni. :) Sajnos ma estétől megint éjszakás leszek. Most várom, hogy felkeljen a férjem és elindítsunk még egy talán utolsó mosást. Olyan mélyen alszik a drága, pedig én már beáztattam a ruhákat is. Betty
2011. jan. 4. 05:35
Kedves Kérdező! Zoknis vagyok. :) És pár napja én is enyhe görcsölgetéseket érzek, tegnap elég sokat szurkált a hasam, remélem mindkettőnknek azért teszi, mert valaki kezd mocorogni odabenn! :)
2011. jan. 4. 08:49
Kapcsolódó kérdések: