Vannak január 10-17 akik nem várják izguljunk együtt a megszokott módon?
Tina vagyok még az előző kérdésből.
Mint kiderült tegnap volt igazán pozi az ovuteszt 13.napon.
Tegnap nem mostunk sajnos mert nem volt áram ami összekapcsolta volna a gépeket :(.
Remélem ma sikerül beindítani, mert az áztatóprogramot már elindítottam :))))
Sztetek ha ma mosunk az még jó? Ma lesz valszeg az első nega ovuteszt nap.
Az első nega ovutesztes napon még simán jó! :)
Én első vagyok, és ma a kuka fölé görnyedve öklendeztem (ott kapott el). Reménykedni nem nagyon merek, végülis nekem már van 2 gyerekem és sose hánytam egyiknél se, még hányingerem se volt, szóval valszeg vírus.
Csajok látjátok mennyire káros a mosás?
Az ember csak öklendezik utána pár hétig ;)
:)))))))
Akkor ma mosunk apával, remélem tényleg ragad bent legalább egy zokni :))))
Ennyi jó kis mosónő hozzászólásától nekem is megjött a kedvem egy kis "házimunkához" :) Bár már nem mosási szezonban vagyunk, de mindig akadhat egy kóbor ruha! :) Már csak meg kell várni apát, na meg a munkaidő végét!
Zoknis :)
Sziasztok D vagyok!!
Most is dolgozok,de nem bírtam ki,hogy ne keresselek meg titeket!!!
A hőmérőzéssel kapcs,amit tdok,illetv olvastam:
Mindig az ébredési hő a mérvadó!!!
Ki se kelsz az ágyból nyelv alá be a hőmérő!!
Mikor felszökik a hő akkor közeledig az ovuláció...és innentől fent kell maradnia,ha visszaesik menszesz következi be!!
HA fent marad majdhogynem borítékolni lehet a babát!!
Szülésig magasabb lesz a hő!!
Ovu teszt, amikor pozi lesz, és csak akkor pozi ha a teszt csík erősebb vagy olyan színű mint a kontroll csík, ha atesztcsíkot látod de még halvány,az negatív!!!
Tényleges pozinaptól kell elkezdeni mosni 2 napig!!!
:)))
De akkor non-stop!!
Mi szilveszterkor egésznap csak mostunk és mostunk és onnantól két naponta, mivel ilyen hülyén jött meg 52napra nem tudom mi lesz,de mosunk:))
Pedig a drágám kiscipőt kért ajándékba:))
Puszi nektek!!
D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!