Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vannak január 10-17 akik nem...

Macimanó82 kérdése:

Vannak január 10-17 akik nem várják izguljunk együtt a megszokott módon?

Figyelt kérdés
hát vége a mosási szezonnak és ezt mondom azoknak akik újjonan kapcsolódnak hozzánk.Mi nem szekszelünk hanem mosásnak nevezzük így viccesebb a téma. Hajrá lányok egyre közelebb a cél.
2011. jan. 3. 04:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/201 A kérdező kommentje:
Jajj kedves előttem szóló a zokni kírálya beszéljen belőlledXD Nem tudom mi ez de nem hagy alább ma is szúrkál görcsől de majd kiderűl bárcsak sok mosópor ragadt volna a dobra és valamelyik kis szemcse biológiai útra indúlt:)) Kívánom mindenkinek a dobra ragadástXDBetty ugorj rááá tuti fix hogy felébred:)) Én tegnap este rá vetettem magam mondván apa"itt még piszkos egy kicsit:)) ne mondjam volt olyan röhögés hogy majdnem nem lett semmi:))) De adtunk a kis drágánkanak egy esélyt ha véletlen nem találkoztak össze a zokni no meg a mosópor:))Nagyon jó veletek dumálni igaz már külölegesek lettünk valaki be néz ide tiszta mosógép és szappan hab vanXDXD
2011. jan. 4. 11:30
 22/201 A kérdező kommentje:
Tegnap 17.35 muti a görbédet és megmodjuk idúlt e zokni a mosásra:)))Több szem többet lát:)))
2011. jan. 4. 11:32
 23/201 anonim ***** válasza:
100%

Tina vagyok még az előző kérdésből.

Mint kiderült tegnap volt igazán pozi az ovuteszt 13.napon.

Tegnap nem mostunk sajnos mert nem volt áram ami összekapcsolta volna a gépeket :(.

Remélem ma sikerül beindítani, mert az áztatóprogramot már elindítottam :))))

Sztetek ha ma mosunk az még jó? Ma lesz valszeg az első nega ovuteszt nap.

2011. jan. 4. 12:01
 24/201 anonim ***** válasza:
100%

Az első nega ovutesztes napon még simán jó! :)

Én első vagyok, és ma a kuka fölé görnyedve öklendeztem (ott kapott el). Reménykedni nem nagyon merek, végülis nekem már van 2 gyerekem és sose hánytam egyiknél se, még hányingerem se volt, szóval valszeg vírus.

2011. jan. 4. 12:06
 25/201 A kérdező kommentje:
Szia Tina:)) Hogy neee lenne jóó most a legjobb hajrá áztatás mosás centrifugázás minden ami tisztít és ragad aztán legalább egy zoknit haggyatok a dobaXDXD előttem lévő akkor valami vírus van nállam is én meg a kutya fölött hánytam majdnemXD szegény nézett rám mint rozi a lyukon hogy mi bajom van de csak a kajáját öntöttem ki és fujjj eddig is ronda volt na de maaXD
2011. jan. 4. 12:14
 26/201 anonim ***** válasza:
100%

Csajok látjátok mennyire káros a mosás?

Az ember csak öklendezik utána pár hétig ;)

:)))))))

Akkor ma mosunk apával, remélem tényleg ragad bent legalább egy zokni :))))

2011. jan. 4. 12:21
 27/201 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi jó kis mosónő hozzászólásától nekem is megjött a kedvem egy kis "házimunkához" :) Bár már nem mosási szezonban vagyunk, de mindig akadhat egy kóbor ruha! :) Már csak meg kell várni apát, na meg a munkaidő végét!

Zoknis :)

2011. jan. 4. 12:24
 28/201 A kérdező kommentje:
Na halljátok zoknisok társasága én itt röhögök egymagamba ahogy olvasgatok:)) Már ezért megérte feljönni ide:) Na hallod e elöző egy kis kóbor szennyeske mindig akadhat nekem a kisfiam kóbór zokni volt apa meg be koborólt a mosoporával és kész lett a zokni baba:))))) úgy hogy a plusz mosás csak jól jöhet egy asszony legyen midig mosásra készXD jövő héten meg várakozásos szárító programra kapcsolukXd és várunk és várunk aztán egyszer csak hopppp a dobba ragadt zoknika életre kell nagyon remélem sokunknál:))))
2011. jan. 4. 13:22
 29/201 A kérdező kommentje:
Csajok rengetegen vagyun január10-17 re épp most olvasgatom:) a mi kérdésünk hátra csúszott:) holnapig némák maradunk előre nyomom a kérdést ha nektek is jó:) bár nélkületek 24 óra huuuu rosszabb lesz mint a tesztre várni:)puszi mindenkinek:)
2011. jan. 4. 14:18
 30/201 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok D vagyok!!

Most is dolgozok,de nem bírtam ki,hogy ne keresselek meg titeket!!!

A hőmérőzéssel kapcs,amit tdok,illetv olvastam:

Mindig az ébredési hő a mérvadó!!!

Ki se kelsz az ágyból nyelv alá be a hőmérő!!

Mikor felszökik a hő akkor közeledig az ovuláció...és innentől fent kell maradnia,ha visszaesik menszesz következi be!!

HA fent marad majdhogynem borítékolni lehet a babát!!

Szülésig magasabb lesz a hő!!

Ovu teszt, amikor pozi lesz, és csak akkor pozi ha a teszt csík erősebb vagy olyan színű mint a kontroll csík, ha atesztcsíkot látod de még halvány,az negatív!!!

Tényleges pozinaptól kell elkezdeni mosni 2 napig!!!

:)))

De akkor non-stop!!

Mi szilveszterkor egésznap csak mostunk és mostunk és onnantól két naponta, mivel ilyen hülyén jött meg 52napra nem tudom mi lesz,de mosunk:))

Pedig a drágám kiscipőt kért ajándékba:))

Puszi nektek!!

D

2011. jan. 4. 17:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!