Macimanó82 kérdése:
Vannak január 10-17 akik nem várják izguljunk együtt a megszokott módon?
Figyelt kérdés
hát vége a mosási szezonnak és ezt mondom azoknak akik újjonan kapcsolódnak hozzánk.Mi nem szekszelünk hanem mosásnak nevezzük így viccesebb a téma. Hajrá lányok egyre közelebb a cél.2011. jan. 3. 04:31
71/201 A kérdező kommentje:
jajj Bety mien munka az hogy a mosógép nincs othon a szennyes meg bugyog?:)) Vagy a szennyes tartót cipeld magaddal a melóba ilyenkor vagy a mosó gépet hagyd ott használati utasítással:))Tudom ez lehetetlen de gondolj bele állsz vagy ülsz a meló helyen és egyszercsak othon apa elkezdi használni a mosógépedetXDXD kerekre nyílt szemmel állnál a munka helyen örömödben és már csak az öblítő folyna a placcon ami arra emlékeztetne hogy "" Na az a sok szennyes:)))Nekem nagyon fesziget a dobom, és mintha elöző hozzá szólás szúrkálna a zokni lehet hogy apa szalmába rakta a szennyesét és az szúrkálXD Na nem tudom majd kiderűl jövőhét pénteken hogy zokni vagy szalmaXD
2011. jan. 6. 16:50
72/201 A kérdező kommentje:
Mosó masák addig nem haggyuk el egymást amíg nem sikerűl mindenkinek a várva várt " szalmás szúrkálos zoknika" mindig felvidítjuk egymást legyen az jó vagy rossz hír:)
2011. jan. 6. 16:53
73/201 A kérdező kommentje:
Találtam valamit ha van kedvetek hallgassátok meg ez mindannyiunkra illik és igaz:) http://www.youtube.com/watch?v=YARRpSiKaGo
2011. jan. 6. 17:43
74/201 anonim válasza:
Sziasztok.A mi mosogépünk Apa álltal elromlott ,még tegnap(lebetegedett)
Elötte elég sokat "mostunk".Hogy ruha maradt-e bent csak a jo ég tudja ,de reménykedem.Bár sztem felslegesen.Sztem nem volt pé-m!!!
Most kezdtem (nem a mosást)a hömérözést,nem vágom hogy most mi van??szerintetek Mosónök???
ime a görbém... [link]
75/201 anonim válasza:
bocsiii ,elméletileg 13-14-re nem várom...
Utolso voltam.G.V.
76/201 anonim válasza:
Szia Macimano.itt az ujabb jel...ujra viki vagyok.Uccso voltam
77/201 A kérdező kommentje:
ÁÁÁÁ szaziaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! Rám találtál:))) na ez már jel:)))) És szerintem igen volt péd:) de tudod:))
2011. jan. 6. 18:06
78/201 anonim válasza:
hali...jo ujra a köreidben...:)
mások is megnéznék..
79/201 anonim válasza:
Sziasztok! En uj vagyok, de nagyon jo olvsani titeket es kozben hallgatom a dedikaciodat kedves Kerdezo :) Uj erore leltem benne, holnap tesztelek. Mindeniken kivanok nagyon sok szerencset es kivansagotok teljesuleset.
80/201 anonim válasza:
Mindenkinek... utolso voltam ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!