Vannak január 10-17 akik nem várják izguljunk együtt a megszokott módon?
Én sem számítottam másra, csak ott az a kis "hátha".. :)
Tavaly a nemvárt előtt 4 nappal halvány poz lett, nem mentem vele sokra.. a 7.héten elhalt..
Egyszerűbb lenne ha nem lennének házi tesztek, sok csalódástól óvnánk meg magunkat. Anno nagy- ill. dédanyáink észre sem vettek 1-1 ilyen korai terhességet- vetélést, max csodálkoztak,hogy miért maradt ki egy hónap a mensiből..
Lányok!
Türelem, türelem, türelem!!!! Tudom, milyen nagyon nehéz várni, nekem is még 6-ot kell aludni az első lehetséges tesztig, de muszáj kibírni! És olyan rossz nézni azokat az egy csíkokat! Inkább írjunk ide, mint feleslegesen teszteljünk! Én nem is veszek keddig, nehogy megcsináljam! :)
"Zoknis"
Hááááát, én bármire szívesen válaszolok, csak hőmérős kérdést ne tegyetek fel! :) Lehet, hogy "nagyfokú felelőtlenség" :), de erre még nem tudtam rávenni magam, így sajnos nem is tudom megmondani, hoyg jó-e. De annyi biztos, hogy fent kell lennie a hőnek. Én is kérdeznék. Ebben az utolsó pár napban (nekem még konkrétan 6 nap) Ti pihentetitek a mosást? Az az igazság, hogy én valahogy nem is igazán látom most piszkosnak a ruhákat, így nem is érzek nagy vágyat a mosásra! :)
"Z" :)
Sziasztok Kedves mosótársak!
Csatlakozhatnék én is hozzátok. Én 12-13-ára nem várom. Nekem itt a görbém, igaz nincsen az eleje meg, de asszem elkaptam a jó részt. Azóta mindennap zörgés van a dobban, lehet tülekednek kifele a ruhák, de abban is reménykedem, hogy egy kettő feltapad a dobban. :D
A grafikonom lemaradt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!