Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vannak január 10-17 akik nem...

Macimanó82 kérdése:

Vannak január 10-17 akik nem várják izguljunk együtt a megszokott módon?

Figyelt kérdés
hát vége a mosási szezonnak és ezt mondom azoknak akik újjonan kapcsolódnak hozzánk.Mi nem szekszelünk hanem mosásnak nevezzük így viccesebb a téma. Hajrá lányok egyre közelebb a cél.
2011. jan. 3. 04:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/201 Atlantys ***** válasza:
100%

Én sem számítottam másra, csak ott az a kis "hátha".. :)

Tavaly a nemvárt előtt 4 nappal halvány poz lett, nem mentem vele sokra.. a 7.héten elhalt..

Egyszerűbb lenne ha nem lennének házi tesztek, sok csalódástól óvnánk meg magunkat. Anno nagy- ill. dédanyáink észre sem vettek 1-1 ilyen korai terhességet- vetélést, max csodálkoztak,hogy miért maradt ki egy hónap a mensiből..

2011. jan. 6. 07:28
 42/201 A kérdező kommentje:
Milyen igazad van én nyílván pidbulokat rakok a fürdőszobai neszeszer mellé amibe a teszt vanXD És ha 16 előtt tesztelni lenne kedvem akkor leharapják a kezemet tőből:)) HIHIHI de lábam még marad:)) és azzal tesztelnék ahogy ismerem magam:)))
2011. jan. 6. 07:34
 43/201 anonim ***** válasza:

Lányok!

Türelem, türelem, türelem!!!! Tudom, milyen nagyon nehéz várni, nekem is még 6-ot kell aludni az első lehetséges tesztig, de muszáj kibírni! És olyan rossz nézni azokat az egy csíkokat! Inkább írjunk ide, mint feleslegesen teszteljünk! Én nem is veszek keddig, nehogy megcsináljam! :)

"Zoknis"

2011. jan. 6. 08:16
 44/201 A kérdező kommentje:
Szióóóó zoknis:))))) Hiányoztál:) Kérdezni akartam hogy a napközbeni 37.5 37.4 hő az jót jelent ugye? mert olvasgattam és azt mondják 37.2 fölött napközbeni hő az jó jel:)
2011. jan. 6. 08:30
 45/201 anonim ***** válasza:

Hááááát, én bármire szívesen válaszolok, csak hőmérős kérdést ne tegyetek fel! :) Lehet, hogy "nagyfokú felelőtlenség" :), de erre még nem tudtam rávenni magam, így sajnos nem is tudom megmondani, hoyg jó-e. De annyi biztos, hogy fent kell lennie a hőnek. Én is kérdeznék. Ebben az utolsó pár napban (nekem még konkrétan 6 nap) Ti pihentetitek a mosást? Az az igazság, hogy én valahogy nem is igazán látom most piszkosnak a ruhákat, így nem is érzek nagy vágyat a mosásra! :)

"Z" :)

2011. jan. 6. 09:34
 46/201 anonim ***** válasza:
Nálunk sem tombol a kamaszos vágy.
2011. jan. 6. 09:38
 47/201 A kérdező kommentje:
Én most az utóbbi egy napbaXD az az tegnap kezdődött inkább eldugom a szennyest:))majd ha már bugyog a szennyes kosara apának akkor ki mosunk:))))) Vagy ha a mosógép kedvet kap rá:)
2011. jan. 6. 09:58
 48/201 Atlantys ***** válasza:
Nálunk megy a gép ha kell, ha nem.. :))
2011. jan. 6. 10:29
 49/201 anonim ***** válasza:

Sziasztok Kedves mosótársak!

Csatlakozhatnék én is hozzátok. Én 12-13-ára nem várom. Nekem itt a görbém, igaz nincsen az eleje meg, de asszem elkaptam a jó részt. Azóta mindennap zörgés van a dobban, lehet tülekednek kifele a ruhák, de abban is reménykedem, hogy egy kettő feltapad a dobban. :D

2011. jan. 6. 11:05
 50/201 anonim ***** válasza:

[link]

A grafikonom lemaradt. :D

2011. jan. 6. 11:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!