Ki nem várja "mostanra"? Izguljunk együtt!
Okt. 27-től nem várom, és mivel nem napra pontosak a ciklusaim, így én legkorábban nov. 6-án vagy 7-én tesztelek... bár nem tudom, hogy bírom ki addig, de muszáj lesz! Tünetem semmi, még mensis tünetem sincs.
Ti hogy vagytok? Vannak tünetek? Mikor teszteltek? :)
Tisztára meg vagyok zavarodva! :)
Szóval okt. 30-tól nem várom! Az a 27-dik napom, ezért tévesen azt írtam ki a kérdésbe! Bocsi! :)
Miért unnák meg?Ez egy "teherbeesés" rovat, nem??Miért ne kérdezhetné, ha őt ez foglalkoztatja!Neked nem kell válaszolnod!
Kedves kérdező.Mi ebben a hónapban kezdünk próbálkozni, remélem neked már összejött a kis csoda és remélem nekem is hamarosan. Sajnos mást nem tudok neked írni, tünet, ilyesmi, mert nálam is első baba lesz!
Kedves második! Ez az oldal ezért van, mindenki azt kérdez, amit akar. Ha nem érdekel a kérdés eleve nem kell rákattintani, és pont.. Én ezt teszem.
Miért kell beszólni, leszólni? A kérdés feltevőjét nyilván most ez a dolog izgatja a legjobban, téged meg más!
Kedves 5-ös!
Izgalmas hetek várnak rád, és sok sikert kívánok a mielőbbi babásodáshoz! :)
Mi 5 hónapja próbálkozunk, és már nagyon várjuk, hogy jöjjön a mi kis csodánk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!