Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja "mostanra"?...

Ki nem várja "mostanra"? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Okt. 27-től nem várom, és mivel nem napra pontosak a ciklusaim, így én legkorábban nov. 6-án vagy 7-én tesztelek... bár nem tudom, hogy bírom ki addig, de muszáj lesz! Tünetem semmi, még mensis tünetem sincs.

Ti hogy vagytok? Vannak tünetek? Mikor teszteltek? :)

2012. okt. 31. 09:20
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Kedves 8-as!

Máskor is szokott mensi előtt érzékeny lenni a melled? Minden esetre talán bíztató jel, ha máskor nem szokott! :)

Orvosnál voltatok már?

Én úgy tervezem, hogy ha a 6-dik hónapban sem jönne a baba, akkor majd elkezdek hőmérőzni, vagy ovu tesztelni, aztán meglátjuk. Eddig nem szerettem volna ilyenekkel próbálkozni, csak ráhagytam a természetre a dolgokat, így lehet, hogy sokszor nem is "jókor" voltunk együtt a baba téma szempontából.

2012. okt. 31. 10:22
 12/27 anonim ***** válasza:

8as vagyok. angliaban elunk a parommal, es itt az orvos annyit mondott, hogy ha tobb mint egy evig semmi utanna fog elkuldeni vizsgalatokra. annyit mondott szedjuk a pregnacare terhesvitamint paroknak. kulonbozo vitaminok mindkettonknek. es eddig nemi

volt ilyen tunetem. csak akkor gorcsoltem mikor elso nap megjott. a cicim sose volt erzekeny. Ja es 1 honapja kezdtem el szedni a mehpempo tablettat. talan segit! Csak alig gyozom kivarni hogy tesztelhessek!

2012. okt. 31. 10:47
 13/27 A kérdező kommentje:

Kedves 8-as!

Hát ez Magyarországon is így van, hogy egy évi sikertelen próbálkozás után javasolják az orvosi kivisgálást.

Mi a férjemmel még nem kezdtünk szedni +vitaimokat, csak amiket amúgy is szedünk. Mi még várunk, hátha jön rásegítés nélkül is! :)

Hát akkor a tüneteid alapján van remény... Sok sikert és majd írd meg, ha teszteltél, hogy mi lett az eredmény.

2012. okt. 31. 10:59
 14/27 anonim ***** válasza:
(8-as vagyok) penteken szeretnek tesztelni, de olyan rossz, hogy minden percben mindjart megjon erzesem van ugy gorcsolok, es semmi. ha most sikerulne, akkor meglenne a ferjem szulinapi ajandeka :D
2012. okt. 31. 11:06
 15/27 anonim ***** válasza:
Én msot hétvégére nem várom, 20 éves vagyok és 7 hónapja próbálkozunk
2012. okt. 31. 11:15
 16/27 anonim ***** válasza:
sziasztok :) én vagy mára nem várom vagy csak 5.-re :) málna levél teát ittam és lehet hogy előrébb hozta az ovumat :/ amint nem akartam de ez lett belőle :( mi 15 hónapja próbálkozunk,21 évesen :(
2012. okt. 31. 11:39
 17/27 anonim ***** válasza:
Sziasztok mi 1,5 éve próbálkozunk,30kára nem vártam,bárcsak ne is jönne meg.Szép karácsonyi ajándék lehetne a családnak.Nekem iszonyat fáj a mellem,fejem-de menzesz előtt is szokott.Ami fura volt,hogy tegnap este hánytam,már nagyon megörültem,de sajna mára elmult :D bizakodok :D 27nő
2012. okt. 31. 13:06
 18/27 anonim ***** válasza:
Én hétfőn tesztelek, ha nem jön meg! A cicim nagyon érzékeny, de néha mensi előtt is az, tehát arra nem adok. Egy éve próbálkozó
2012. okt. 31. 14:04
 19/27 anonim ***** válasza:

sziasztok! Van mar valakinel pozitiv teszt? en holnap tesztelek, mert meg mindig nem jott meg. alig gyozom kivarni! :)irjatok!

8-as voltam

2012. nov. 1. 14:24
 20/27 anonim ***** válasza:
Én majd 9-10én tesztelek ha nem jön meg
2012. nov. 1. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!