Ki nem várja "mostanra"? Izguljunk együtt!
Okt. 27-től nem várom, és mivel nem napra pontosak a ciklusaim, így én legkorábban nov. 6-án vagy 7-én tesztelek... bár nem tudom, hogy bírom ki addig, de muszáj lesz! Tünetem semmi, még mensis tünetem sincs.
Ti hogy vagytok? Vannak tünetek? Mikor teszteltek? :)
Kedves 8-as!
Máskor is szokott mensi előtt érzékeny lenni a melled? Minden esetre talán bíztató jel, ha máskor nem szokott! :)
Orvosnál voltatok már?
Én úgy tervezem, hogy ha a 6-dik hónapban sem jönne a baba, akkor majd elkezdek hőmérőzni, vagy ovu tesztelni, aztán meglátjuk. Eddig nem szerettem volna ilyenekkel próbálkozni, csak ráhagytam a természetre a dolgokat, így lehet, hogy sokszor nem is "jókor" voltunk együtt a baba téma szempontából.
8as vagyok. angliaban elunk a parommal, es itt az orvos annyit mondott, hogy ha tobb mint egy evig semmi utanna fog elkuldeni vizsgalatokra. annyit mondott szedjuk a pregnacare terhesvitamint paroknak. kulonbozo vitaminok mindkettonknek. es eddig nemi
volt ilyen tunetem. csak akkor gorcsoltem mikor elso nap megjott. a cicim sose volt erzekeny. Ja es 1 honapja kezdtem el szedni a mehpempo tablettat. talan segit! Csak alig gyozom kivarni hogy tesztelhessek!
Kedves 8-as!
Hát ez Magyarországon is így van, hogy egy évi sikertelen próbálkozás után javasolják az orvosi kivisgálást.
Mi a férjemmel még nem kezdtünk szedni +vitaimokat, csak amiket amúgy is szedünk. Mi még várunk, hátha jön rásegítés nélkül is! :)
Hát akkor a tüneteid alapján van remény... Sok sikert és majd írd meg, ha teszteltél, hogy mi lett az eredmény.
sziasztok! Van mar valakinel pozitiv teszt? en holnap tesztelek, mert meg mindig nem jott meg. alig gyozom kivarni! :)irjatok!
8-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!