Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja "mostanra"?...

Ki nem várja "mostanra"? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Okt. 27-től nem várom, és mivel nem napra pontosak a ciklusaim, így én legkorábban nov. 6-án vagy 7-én tesztelek... bár nem tudom, hogy bírom ki addig, de muszáj lesz! Tünetem semmi, még mensis tünetem sincs.

Ti hogy vagytok? Vannak tünetek? Mikor teszteltek? :)

2012. okt. 31. 09:20
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Szerintem én szombaton tesztelek! Valakinél tünet?
2012. nov. 1. 17:51
 22/27 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Ma reggel vegre eloszor pozitivat teszteltem! :)))) hihetetlen! Remelem minden rendben lesz! Drukkoljatok! En is drukkolok mindenkinek! 8-as :))
2012. nov. 2. 07:22
 23/27 anonim ***** válasza:
Gratulálok, nekem a hőm még fentvan maholnap, holnaputánra nem várom.Mindjárt megjön érzésem van, reggel émelygek, Első babánál is ez volt, Bármit megadnék hogyha most kisbabánk lenne párommal :):) ÉN csak 9-10-én fogok tesztelni
2012. nov. 2. 10:19
 24/27 anonim ***** válasza:
21-es vagyok, gratulálok nyolcas!! Kicsit irigyellek, vagyis nagyon!! :)) Nekem borzasztóan érzékeny a mellem, de reggel tesztelek, más tünetem nincs!
2012. nov. 2. 15:49
 25/27 anonim ***** válasza:
koszi mindenkinek! drukkolok hogy nektek is pozitiv legyen a teszt! :))
2012. nov. 2. 17:07
 26/27 A kérdező kommentje:

Kedves 8-as!

Gratulálok! :)

Még nekem sem jött meg! A mai nap a 33-dik ciklusnapom, és ennél több még sosem volt! Ma van már egy kis mindjárt megjön érzésem, de reménykedem, hogy ez nem feltétlen jelenti azt, hogy meg is jön. Talán holnap, vagy holnap után tesztelek. Csak a mai napot éljem túl! :):)

2012. nov. 5. 08:30
 27/27 A kérdező kommentje:

Még mindig nem jött meg, így reggel teszteltem egyet... negatív lett! :(

2 nap múlva tesztelek újra, ha addig nem jön meg a mensim.

Olyan jó lenne, ha pénteken átadhatnék egy pozitív tesztet a páromnak... pénteken lesz 2 éve, hogy megismerkedtünk! :)

Reménykedem...

2012. nov. 6. 08:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!