Peteérés előtt 2 nappal voltunk együtt, peteérés után 2 nappal most barnázás (ami eddig sosem volt) dokinál, illetve UH-n már jártam, minden rendben volt. Mit jelenthet ez?
16.-ra... nem várom..
Nálam még sosem volt ilyen,a normál,szintelen folyás az természetesen előfordult már de az sem mostanában.
Ez az,hogy mikor én dokinál voltam múlt hónapban akkor semmi ilyen nem volt,mivel babát szeretnénk,küldött el Uh-ra,hogy megnézzük minden rendben van-e hozzá,a válasz igen volt.
Barátnőm azt mondta (ikrek anyukája),hogy az ilyen az lehet,ún. beágyazódási barnázás..
Erről mit gondoltok?
Köszi az eddigi válaszokat :)
Mit gondoltok korai lenne már most tesztelni?
Várjam inkább meg,hogy meg jön-e?
Köszi a választ :)
Dokinál múlt hónapban voltam,de akkor szerintem ma telózok és kérek időpontot...
Sziasztok!
Most 4.-én lesz peteérésem és most tegnap óta (tehát 6 nappal pé előtt) van ilyen barnás folt...
Aggódom,hogy mitől,mert eddig sosem volt (vagyis a múlt hónap kivételével).... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!