Ha csütörtökön voltunk együtt, és pénteken volt barnázás (remélhetőleg ovu), akkor a katonák célba érhettek?
Nem normális a vérzés meg a barnázgatás!Vannak nők amiknek van egy apró csepp barna folt a bugyin ovukor de ennyi!Viszont a legtöbb nő abszolút tünetmentesen éli meg az ovulációt!pl nekem a hasszurkán kívül a világon semmi bajom sincs olyankor!
Szóval igen,menj el mindenképp dokihoz!
Jah és a katonák célba érhetnek,mert 2-3 napig életképesek,de ez a vérzés nem hiszem hogy jót tett nekik!Ne nagyon reménykedj,de hátha!:)
Szia!
Nem akarok vészmadárkodni, inkább azért írom le a történetem, hátha hamarabb eszmélsz nálam.
Kb. tavaly augusztus óta próbálkozunk a babával.
Tavaly októberben kezdődött nálam, hogy a ciklusom kb. 21. napján nagyon enyhén barnáztam, kb. 3 napig. Nagyon örültem neki, gondoltam beágyazódás! De megjött... :(
És aztán ez így ment egészen februárig.... és én basszus olyan egy barom voltam, hogy minden áldott hónapban azt hittem, hogy beágyazódás. 5 hónapon keresztül...
Ezen kívül nekem kb. a 25-26. naptól kezdve is volt egy kis barnázás, mensi előtt, de annak sem tulajdonítottam különösebb jelentőséget.
Aztán eljött a március, amikor is a 21-23. napig barnáztam, majd a 25- től mensiig... na, akkor nagyon meguntam és elmentem nőgyógyászhoz. (Korábban is voltam nála fertőzés miatt, de a barnázást nem említettem, mivel beágyazódásnak hittem...)
A lényeg, hogy elküldött vérvételre a következő ciklusban.
Ezt a linket csak azért mutatom meg, hogy lásd, hogy a végén már én is össze-vissza barnázgattam. Ami alapvetően mindig csak annyi volt, hogy egy folt a bugyin, vagy egy folt a wc papíron, de már nagyon zavart, és éreztem, hogy nem normális.
A vérvétel kimutatta, hogy a prolaktin szintem picit magas. Kaptam rá gyógyszert, és elmúlt a barnázásom!
Igaz, babás még mindig nem lettem, de szerintem jó tanulság lehet ez.
Kívánom, hogy legyél babás minél hamarabb, de ha barnázást tapasztalsz két-három cikluson keresztül, akkor szerintem ne húzd-halaszd tovább, irány a doki!
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!