4hete volt terhesség megszakításom.3hétig véreztem azóta minimális barnázás. A párommal akkor együtt szoktunk lenni amikor nincs vérzés aztán a szex után mindig visszajön picit. Gumival és megszakítással védekeztünk. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Vagy ez még nagyon korai mivel a méhfal nem gyógyult még meg és ezért van a vérzés is?2009. ápr. 26. 14:35
1/3 Grófházy válasza:
hát nekem missed ab-om volt.A dokim azt mondta,hogy 6 hétig lehetőleg ne legyünk együtt,mert annyi idő biztosan kell,hogy meggyógyuljon a méhem.És ráadaásul elég nagy a fertőzésveszély is.Gondod csak el,ez egy nagy seb.
Szerintem még nem gyógyult meg.Mi kiváruk a 6 hetet,én nem véreztemés nem is volt barnázásom sem.
2/3 anonim válasza:
Szia! Nekem missed ab. műtétem volt 6 hete. Mi nem vártuk ki a 6 hetet, 3 hét után együtt voltunk, nem védekeztünk. Most pozitív a tesztem, hétfőn megyek a nőgyógyimhoz. Mi akarjuk a babát! Tehát a kérdésedre válaszolva igen lehetsz terhes. Legalábbis úgy néz ki én igen!
3/3 A kérdező kommentje:
mi se voltunk egyből együtt hanem az én dokim azt mondta hogy két hét! Én nem lettem elötte terhes megszakításnál csak mégis aggódom azért. köszönöm a választ!
2009. ápr. 26. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!