Akinek a terhesség első hónapjaiban MEGJÖTT A MENSZESZE, annak hogy alakult a HŐJE? Barnázás volt vagy enyhe vérzés?
Szerintem inkább TE miből gondolod,hogy mensi mellett terhes vagy? :)
Egyébként ha valaki terhesen menstruál,az azért másabb szokott lenni többnyire mint egy rendes mensi.Rövidebb ideig tart,halványabb stb.
Hogy miből veszik észre,hogy mensi mellett terhesek?Talán tesztelnek egyet,vagy elöbb-utóbb más tünetek miatt gyanakodnak babára.(hányinger)
Neked is azt tanácsolom,vegyél tesztet.
De ha rendesen megvan a mensid,nem vagy terhes.
Hidd el:(
9+5 hetes kismami.
Szia!Nekem 3-4 napig volt barnás,nyálkás vmi.A hőm 37,6 volt,nekem amúgy is magasabb az alaphőm.
Nem tudtam,h terhes vagyok olyan érzésem volt mintha vírust bekaptam volna,vagy gyomorrontás lenne,égett a torkom,iszonyú hányingerem volt,fáradt voltam.Mikor elmentem orvoshoz, 5 hetes terhes voltam:)
Januárban volt 6 éves a fiam.
De ne feledd mindenki más,máshogy működünk!
Sok sikert a babásodáshoz!
Szia!
Na van baba vagy nincs baba?
10 hetes kismami.
Én vagyok aki ma érdeklődtem felőled és egyben a legelső válaszoló is csak közben növöget a pocaklakóm:)
Én tudtam,hogy ha mensizel,ott nincs baba:(
Sajnálom,majd legközelebb.
10 hetes kismami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!