Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek terhesség esetén mensi...

Akinek terhesség esetén mensi helyett volt egy kis barnázás, mikor tesztelt pozit? Már barnázáskor vagy utána?

Figyelt kérdés
2011. szept. 30. 08:46
 1/5 anonim ***** válasza:
szia kérdező, ez engem is érdekelne, ebben a cipőben járok én is :)
2011. szept. 30. 09:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én ovu után kilencedik nap délután teszteltem pozitívat, és másnap volt egy pirosas, barnás folt a wc papíron törlésnél, ennyi volt nem több. Ez most volt júniusban, az első gyereknél pedig ovu után 14. napon törlésnél egy napon keresztül barnás maszat volt, el is könyveltem, hogy meg fog jönni, de másnapra elmúlt, ez szombati nap volt és hétfőn lett csak a tesztem extra halvány pozi.
2011. szept. 30. 10:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Nekem 25-én kellett volna megjönnie. Előtte 1 nappal negatívat teszteltem, de tegnap délután már halvány pozitívat. Ja és nekem is csak egy napig egy kis barna folyás volt mensi előtt.
2011. szept. 30. 11:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
utolsó válaszolótól kérdezem, hogy éreztél terhességre utaló jeleket? hányinger, mellfeszülés, stb. ? mert nekem csak annyi van hogy nagyon sokat eszem, mondhatni kívánós vagyok és tegnapra nem vártam, ma csak egy kicsi barna valami de semmi több, hétfőn tesztelek.
2011. okt. 1. 22:09
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
semmit nem érzek csak a mellem feszül és mindig ennék,
2011. okt. 2. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!