Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 11 nappal aktus után negatívat...

11 nappal aktus után negatívat teszteltem, naptár alapján ovu után 4 nappal voltam együtt párommal, vélemény?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem szeretnénk gyereket, és mindig védekezünk, viszont elkapott minket a hév így kb. 5 percig gumi nélkül csináltuk (nem ment el a párom, viszont nekem volt orgazmusom). Előző 2 hónapban 26 napos ciklusaim voltak, így mikor nem jött meg időben, elkezdtem aggódni, hogy mi van ha... jelenleg a 30. Napon vagyok. A tesztet tegnap délután csináltam meg, negatív lett. Tegnap már görcsölgetett délután, este fele a hasam, szóval nagyon remélem hogy ma megjön végre.. tudom, ovu időpontja egyáltalán nem 100%, csak azért mert azt írja a naptár, így azért kicsit kétségbe vagyok esve. Mi a véleményetek?

Ps. Aki nem tud normálisan megnyilvánulni, az kérem ne kommenteljen, így is elég szarul érzem magam, köszi

2021. okt. 22. 07:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
Nem látunk beléd, vagy van baba vagy nincs. Ha megjön, kiderül.
2021. okt. 22. 07:31
 2/12 anonim ***** válasza:
68%

Ha a teszt negatív, nem vagy terhes.

Nem olyan könnyű teherbe esni, direkt együttlét esetén is csak 25% az esély, de nyilvan fontos a védekezes hangsúlyozása, mert ha becsúszik az 1x "véletlen", az egy életre szól.

2021. okt. 22. 07:34
 3/12 anonim ***** válasza:
60%
Most látom, hogy csak 11 nap telt el, akkor még izgulj picit.
2021. okt. 22. 07:35
 4/12 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy azért 14. Napot érdemes megvárni a teszttel, mert a beágyazódás is, több mint 1 hét. Direkt 2 tesztet vettem, ha nem jön meg addig, akkor majd vasárnap reggel megcsinálom a másikat. Köszönöm a válaszaitokat:)
2021. okt. 22. 07:40
 5/12 A kérdező kommentje:
Azt még hozzáfűzném, hogy szeptember végén új munkahelyen kezdtem el dolgozni,ami teljesen megborította az eddigi napirendemet (korábban kelés stb) illetve elég sokat stresszeltem is ebben a hónapban, úgyhogy bízok benne, hogy csak ezek miatt van késés.
2021. okt. 22. 07:57
 6/12 anonim ***** válasza:
52%
Nyugi nem olyan drága az abortusz
2021. okt. 22. 08:20
 7/12 A kérdező kommentje:
:)
2021. okt. 22. 08:38
 8/12 anonim ***** válasza:
60%

Mennyi meg keseredett, rossz indulatu nő van itt jézus 😂😂😂😂

Kérdező sztem nincs mitől félned, ovu után 4 nappal elég csekély az esélye, van akinek ovukor sem sikerül persze kivételek mindig vannak.

Az hogy rá görcsölsz, idegeskedsz felesleges csak jobban huzza a mensidet.

Sztem nem te vagy az egyetlen aki 5 percig védekezés nélkül szexel szoval nem is értem miért itt élik ki magukat az emberek. A tünetek amiket le irtál inkább pms mint terhes tünet. Probáld le foglalni magad, ne kattogj ezen mert ideg örlő tudom 😅

25-35 napos ciklus normális még.

2021. okt. 22. 09:25
 9/12 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem senki nem írt semmi rosszindulatú dolgot..🧐
2021. okt. 22. 09:56
 10/12 anonim ***** válasza:
77%
"ovu után 4 nappal elég csekély az esélye" ovulácó után 4 nappal konkrétan nulla az esélye, csakhogy a kérdező naptár alapján állapította meg a lehetséges ovulációt, ami vagy akkor volt, vagy nem...
2021. okt. 22. 10:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!