Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 11 nappal aktus után negatívat...

11 nappal aktus után negatívat teszteltem, naptár alapján ovu után 4 nappal voltam együtt párommal, vélemény?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem szeretnénk gyereket, és mindig védekezünk, viszont elkapott minket a hév így kb. 5 percig gumi nélkül csináltuk (nem ment el a párom, viszont nekem volt orgazmusom). Előző 2 hónapban 26 napos ciklusaim voltak, így mikor nem jött meg időben, elkezdtem aggódni, hogy mi van ha... jelenleg a 30. Napon vagyok. A tesztet tegnap délután csináltam meg, negatív lett. Tegnap már görcsölgetett délután, este fele a hasam, szóval nagyon remélem hogy ma megjön végre.. tudom, ovu időpontja egyáltalán nem 100%, csak azért mert azt írja a naptár, így azért kicsit kétségbe vagyok esve. Mi a véleményetek?

Ps. Aki nem tud normálisan megnyilvánulni, az kérem ne kommenteljen, így is elég szarul érzem magam, köszi

2021. okt. 22. 07:04
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk a 6-os válasz kicsit erős volt, de a többiek tényleg nem :) aranyosak vagytok, köszönöm a tanácsokat. Alapvetően is eléggé parázós típus vagyok minden szempontból, és igy nagyon nehéz nem kattogni ezen :D
2021. okt. 22. 10:23
 12/12 A kérdező kommentje:
10-es, igen, írtam is hogy tudom, hogy nem 100% az ovu napja, főleg hogy nem is emlékszem, görcsöltem e esetleg aznap mikorra írja a naptár az ovut, mert szoktam érezni egyébként a peteérést is. Az biztos hogy együttlét napján illetve utána nem fájt a hasam.
2021. okt. 22. 10:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!