Peteéréskor normális a 2 napig tartó nagyon erős gyomorfájás,fáradtság,hányinger, Hüvelyi vérzés,és a has felpuffadása?Úgy néztem ki,mint egy 5 hónapos terhes.
31 éves vagyok.Idáig ilyen tüneteket még sose tapasztaltam.max egy
enyhe kis hasszúrkálást,de ennyi.
Biztos,hogy nem maradt bennem semmi.Ennek már 7 hónapja.Ha maradt volna bennem valami max 2 hét után kiderült volna,mert olyan beteg lettem volna,hogy az nem igaz,
de majd elmegyek nőgyógyászhoz.
A veteles okoz nagy hormonzavart sajnos. Hány hetesen tortént? Sajnálom a veszteséged.
Lelkileg is fel kell belole állni,addig a szervezet leallit minden olyan mechanizmust,ami 'luxus' a testnek. Ilyen a termékenység.
Biologiai folyamata az,hogy a stressz,lelki traumak hatasara nő a kortizolunk. Ez veszvillogo a testunknek,es addig nem lesz rendben teljesen a rendszer,mig ez helyre nem all. A termekenyseg a testunknek sokadrangu tenyezo. Addig nem fogad be új életet,míg a sajátja nincs rendben. Az emberi szervezet csodálatos,minden mindennel osszefugg.
Azt kellene kobetned,hogy van-e ovulációd. Lh teszt, homerozes, vagy progi vervetel a pozi lh teszt után 7 nappal(akkor is,ha ez nem a 21.nap,az csak a tankonyvi 28 napos ciklusra igaz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!