Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Október 17. Én volt még...

Október 17. Én volt még utoljára normálisan,teszteltem 3 nagyon halvány pozitív tesztet.4.nap késés után hirtelen nagyon nagy fajdalommal megjott és csak 3 napig tartott.azota 1 hét telt el és a derekam és a melleim úgy fájnak.és görcsöket is érzek?

Figyelt kérdés
És voltam orvosnál is, annyit mondott h lehet hirtelen ment el...nem tapadt meg rendesen...de a melleim iszonyat ahogy fájnak...sok nyomó és feszítő érzés is van az alhasamban.Fura nagyon.eros fájdalom nem szokott lenni. Szerintetek? Lehet mégis lenne valami?

ma 19:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Valami biztos. Terhesség kb kizárt
ma 20:09
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ez kémiai terhesség volt...szinte biztos. Ahigy a doki mondta, nem sikerült megtapadnia. Pár nap késéssel meg is jött, ezt még csak vetélésnek sem hívják. Csinálj még egy tesztet, annak negatívnak kell lennie. Ha véletlen erősebb lenne, mint korábban, akkor érdemes lenne egy hét múlva ismét dokihoz menni, de szinte kizárt, hogy pozitív lesz.

Sajnos a kémiai ilyen. Vérzést veheted mensinek, mert gyakorlatilag az, onnantól az új ciklusod él. A hormonok nehezen csökkennek, ezért fáj még a melled.

Hogy jót is írjak, kémiai után nagyon sokan egyből sikerrel járnak, így sok sikert az új ciklusban :)

ma 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!