Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 22.en volt extra eros pozitív...

22.en volt extra eros pozitív lh tesztem. 21.napon 26.an voltam progeszteron vervetelen. 27.1 es érték lett. Gyermeket szeretnénk azert nezettem. Vajon ebben a hónapban akkor van rá esély? 5.ére nem várom

Figyelt kérdés

ma 04:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Mértékegység?

Illetve, ha 22-én volt pozi az lh teszt akkor 23-án lehetett ovu és 30-án kellene nézni a progit. Mert a 21.napi vérvétel az csak 28napos ciklusra vonatkozik. Az a lényege, hogy 7 nappal ovu után. Korábban lehet túl alacsony az érték miközben még is volt ovu.

ma 05:40
 2/3 A kérdező kommentje:

A neten azt olvastam 21.ciklusnap ezért mentem akkor :D akkor beneztem ezt ?

Igazából az értékek hataron belül vannak. Ujvervetelre nem tudok most menni. Kivárom akkor a mensi napját :) de izgatottam várom

ma 06:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Akkor jó, ha értékhatáron belül van. Igen sajnos sokan benézik, köztük kolléganőm is...konkrétan két nappal ment ovu után... aztán csodálkozott, hogy alacsony lett a progi. Egy normális doki pl ciklushosszhoz mérten mondja is, mikor menjen az ember, kivéve ha mondjuk nem fix ciklusai vannak.

A babához sok sikert, sajnos a progi értéke csak annyit bizonyít volt e ovu. Nekem magas értéknél nem volt baba, alacsonyhoz közeli értéknél meg igen. Fura dolgok ezek :)

Hajrá hajrá :)

ma 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!