Alacsony a progeszteronom lehet hogy ezért van sok pattanás az arcomon? Babát szeretnénk.
nekem is ugyanez a bajom, másfél éve próbálkozunk.
nekem mensi előtt egy héttel lesz nagyon pattanásos az arcom és mindig ugyan ott. de kb. mint tini koromban. hogy én ezt hogy utálom.
te kaptál a progeszteronra vmi gyógyszert?
Szia!
Nekem az arcom az mindig pattanásos de van jo pár nap a honapba mikor nagyon,föleg mensi közeledtekor.
Neked is alacsony a progeszteron szinted?És vékony a méhnyálkahártyád?Te miket szedsz rá?Én duphastont.
De nem akkor kéne pattanásosnak lenni ha magas a hormon?
Köszi
hát ezt nem tudom sajnos, szerintem attól is lehet pattanásos valaki, ha felborult a hormonháztartása.
én eddig csak Clostyt kaptam. de nem lett baba és nem is rendeződtek a hormonok. most megyek további vizsgálatokra!
Szia!
Mi lett azóta? Kaptál rá valamilyen gyógyszert?
Mert nekem is mensi előtt 1 héttel tiszta pattanás lesz arcom, sokat barnázok mensi előtt, ami progeszteronhiányra utal, és a méhnyálkahártyám is vékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!