Alacsony a progeszteronom. Szerintetek inkább szedjek Utrogentast, vagy válasszak a természetes módszerek közül pl: Womens Creme?
Kinek mi vált be?
Köszi
Most megyek majd a jövőhéten hozzá, és megkérdezem...
Sajnos túl vagyok már 3 havi Clostyn ami nem sikerült:((
Tanácstalan vagyok, igazából kíváncsi vagyok, hogy valakinek segített e már valamelyik?
Szia!
Nekem is alacsony volt, de nekem társult hozzá magas prolaktin szint is. Erre kaptam gyógyszert, ez okozhatja hogy alacsony a progeszteron.Ha gondolod írj priviben, ott részletesebben letudom írni. Köszi
Szia!
Clostival volt peteérésed? Kaptál hozzá progeszteron pótlást?
Az alacsony progeszteron szintnek oka van, amit nem árt kivizsgálni, mert a pótlás sokszor nem elég. :-(
Lehet más hormonnal is gond, szerintem keress meg endodokit.
Sajnos nem kaptam progeszteron pótlást, de volt a Clostyval peteérésem, figyeltem ovu teszttel.
Az endo doki is tud segíteni nekem alacsony progi szinten?
Köszi
Szia!
az endodoki megmondja mitől alacsony. :-)
Ő a hormondoki, sokkal jobban ért a hormonokhoz, mint a nődokik. Ha nem ugyanazt mondja, mint a nődokid, inkább rá hallgass. És érdemben ő tud segíteni neked, nem a nőgyógyász.
Értem, akkor majd felkeresek eggyet:)
Köszi a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!