Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Meddig lehet legkésőbb pozitív...

Meddig lehet legkésőbb pozitív a 10-es teszt?

Figyelt kérdés

Segítsetek számolni légyszi!

Az LH tesztem nov 9 és 10 volt ugyanolyan erős pozitív, 11-n már halványodott jelentősen. Mikor lehetett az ovu?

25 naposak a ciklusaim, általában 10-11. napon pozitív először az LH teszt (1-2 napig az), de az 1 napos elcsúszástól függetlenül mindig a 26. napra jön meg.

Most már 2 napja késik, de a 10-es teszt negatív.

Meddig érdemes reménykedni, hogy terhesség miatt késik (nem szokott egyébként, maximum nyáron)?

Van tippetek/tapasztalatotok legkésőbbi lehetséges ovura, beágyazódásra/ teszt pozitívvá válásra?

Köszi!

nov. 25. 09:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
11-én lehetett, bár ha követted volna hőmérővel is, akkor biztosabbat tudnánk. Ha 12-én volt esetleg, már akkor is pozi kéne legyen a 10-es teszt.
nov. 25. 09:56
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem vagy terhes. Pozitív lh teszt után 12 nappal már legalább dereng a 10-es teszt. 14 nappal utána már egyértelmű kétcsíkos kell legyen.
nov. 25. 10:03
 3/3 A kérdező kommentje:

Nagy valószínűséggel ez nem jött össze ebben a hónapban, én is tudom.

Furcsa a késés, de bármi miatt lehet…

Olyan extra esetekre gondoltam, hogy utolsó pozitív LH teszt után 36 órával van ovu az kb 12-e, és mondjuk max 12 napos implantáció esetén még nem biztos, hogy mutatja a 10-es teszt.

Tudom, extrém ritka, és nem is biztos, hogy az egészséges terhesség biztosítéka. Csak kíváncsi voltam, hogy találkoztatok-e már ilyennel?

nov. 25. 10:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!