Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez normális lehet, hogy a...

Ez normális lehet, hogy a ciklus 37.napjàn is egyik teszt halvány pizitív másik negatív?

Figyelt kérdés

Januàrban hagytam abba a gyógyszert, màrcius óta 28-30 napok a ciklusaim, ebben tekintetben elég pontosak (menzesznaptàrt vezetek). Ma van a ciklusom 37. napja, azóta se pecsètelés se barnázás semmi nem volt. Tavasszal voltam egy nagyobb kivizsgàláson magán nőgyógyásznàl vérvétellel kenettel uh-val mindennel együtt, pajzsmirigyemet is nèztèk, mindent ès makk egészséges vagyok.

Kedden csináltam gabriell tesztet, ami èpp hogy halvány pozitív volt, kb csak én láttam, aztán csütörtökön már picit erőssebb volt, pénteken meg màr mindenki szàmára egyértelmű volt a 2.csík de az is halvány. Clearblue, x-epil, predictor mind egyértelmű negatív... pénteken megyek dokihoz, ha igaz a dolog akkor leszek 7 hetes... De félek hogy mégsem vagyok terhes, digitális is negàt mutatott :(

ma 14:11
 1/5 anonim ***** válasza:
82%

Hát akkor sanszos higy nem vagy terhes

A Gábriel teszt szinte mindig 2 csíkos ha van terhesség ha nincs

ma 14:15
 2/5 anonim ***** válasza:

Akkor nincs terhesség sajnos. Egyetértek az elsővel.

Nekem a gabriell olyat csinált, hogy időn túl lett pozi, kb 30 percnél, rá két napra megint időn túl csak még érősödött is. De nyilván tudtam, baba nem lesz, mert egy idön túli már másnap időn belül valós pozi lesz.

Nem rossz teszt amúgy csak fura.

Nekem pl a sima 2darabos 25-ös x-epil az ellenőrző tesztem. Az olyan nehezen lesz pozitív, hogyha azon dereng valami akkor tuti. Nekem nem várt előtt is pozik voltak a tesztek 10.dpon 3 féle is. Másnap az x-epilen is derengett.

Így sajnos stinte biztos nem jártatok most sikerrel.

ma 14:19
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Màr van egy császáros kisfiam (7 èves), neki szeretnénk kistesót. Nála is a Gabriell mutatta ki legelőször és ugyan ilyen halványan. Viszont másmilyen tesztet nála nem használtam. A digi tesztet szétszedve ugye 2 papírcsík van benne, az egyiken egy erős és egy halvány csík, a másikon pedig egy halvány csík. Nem tudom ez jelent-e valamit...

Ja és a Gabrielen rögtön látszott mâr az első percben is a 2. csík, később meg csak vèkonyodott picit.

Másrészt ugyanolyan feszülést értek a méhemen, mint amikor terhes voltam legutóbb.

ma 15:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szóval akkor te meggyőzted magadat!minek kérdezel? Minközr hogy császáros gyereked van a teszthez????
ma 16:58
 5/5 anonim ***** válasza:

A digitális akkor pozi, ha 4 csíkos. Mindkét papíron 2 csík kell legyen. Ha csak 3 van összesen akkor az negatív.

Amúgy mindegy is, okosabb nem leszel a leírtakkal, beléd senki nem lát. A tapasztalatok alapján és amiket leírtál nem vagy terhes.

De 2 nap múlva ismételj, ha a gabriell valóban pozit jelzett 2 nap múlva már egyértelmű kell legyen.

Nyilván babát kívánok neked, de még ne éld bele magad, mert közelebb vagy a negatívhoz, mint a pozihoz.

Tudom milyen nehéz, nekem is 7 éves a gyerekem, rá majdnem 7 évet vártunk és a most lett csak pocaklakónk...januárban meg vetélés volt. Hidd el a pozitív tesztet nem kell itt kérdezgetni :)

Sok sikert!

ma 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!