Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 nappal vagyok ovu után és 1...

5 nappal vagyok ovu után és 1 napja szúrkál a bal petefészkem és enyhe mensi görcsszerűségem van. Ez normális lehet, vagy előbb meg fog jönni, mint ahogy nem várnám?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 19:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez normális jelenség. Az ottmaradt sárgatest irritál. Annó én is kérdeztem a dokimat. Csak annak bizonyítéka, hogy volt ovud. Mensivel majd távozik, vagy terhesség esetén teszi majd a dolgát. Van hogy jobban megérzi az ember van hogy kevésbé és van, hogy nem is érzi. Tehát az érzés hiánya nem jelenti azt, hogy nem volt ovu.
tegnapelőtt 20:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy ovu után vagy? Mert simán lehet magának az ovunak is ilyen tünete.
tegnap 16:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, illetve ma voltam nőgyógyásznál és nem mondta, hogy peteérés lenne. Tudja, hogy próbálkozunk.
tegnap 18:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Értem, akkor valószínűleg az lesz amit az első válaszoló írt. Sok sikert! 🤞☺️
tegnap 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!