Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 23-24 napos ciklus, előtte 1...

23-24 napos ciklus, előtte 1 nappal nagyon enyhe barnázás még normális, vagy mar zavarra ad okot?

Figyelt kérdés
Es a teherbeesés sem sikerül mar hónapok óta, 3. baba lenne. Első kettő könnyen jött
nov. 8. 18:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Az első kettő is ilyen rövid ciklussal sikerül? Ki lettél már vizsgálva? Pajzsmirigy, IR, hormonok? Az, hogy régen nem volt ezekkel gond, nem jelenti, hogy most sincsm. Sajnos sokan akkor tudják meg, hogy elszállt pl a pajzsmirigy mikor nem érkezik a baba.

A barnázás pl lehet progeszteron probléma is, főleg, ha előtte sose volt ilyen. Van akinek alapból így indul a mensije és nincs hormon gondja.

nov. 8. 18:20
 2/7 A kérdező kommentje:

26 naposak voltak kb, az elmult 3 alkalommal ennyire rovid.

az előző gyerekeknel sem volt 28 napos, de ennyire rövid sem :/

nov. 8. 19:06
 3/7 anonim ***** válasza:
24 nap még jó, de alatta már az is kétséges, hogy van ovu. Ha gondolod vizsgáltasd ki magad. Ha tudtok még várni, akkor meg csak próbálj lazítani.
nov. 8. 19:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem 21 naposak a ciklusaim és minden gond nélkül teherbe estem.

Úgy tudom 20 napos ciklusok még jók túl hosszúnak pedig a 35 feletti ciklus napok számítanak.

De utána tudsz nézni a neten.

Úgyhogy ha van is nálad probléma szerintem nem a ciklus hossza lesz az.

nov. 8. 19:51
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, en is azt olvastam h 21 alatt van gond, nekem meg ha ezt az előtte egy napos barnazast leszamitjuk, 23-24. Probalkozunk tovabb :)
nov. 8. 20:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, 21 és 35 között még jó lehet. Nem tudom, hány éves vagy, de bizonyos kor fölött is rövidül. Nekem mindig 30fölött volt, kb.az utóbbi 2évben meg már csak 27. Fokozatosan csökkent. Igaz, én már 43 leszek mindjárt. Nem tudom, most milyen lesz, ha lesz még egyáltalán, mert nem rég szültem.
nov. 9. 10:52
 7/7 A kérdező kommentje:
30 vagyok :)
nov. 9. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!