Múlthét csütörtökön hosszú idő után végre pozitívat teszteltem De valami szerintem nincs rendben vagy ez teljesen normális? Többi lent
Tegnap kicsit megijedtem mert reggel véreztem sötét színű volt de 2-3 törlés után már nem volt csak ilyen barna folyás nem volt darabos rögtön mentem az orvosnál féltem hogy esetleg elmegy a baba de még nem látta a babát azt mondta meg túl korai terhesség és azért nem látja kb 4 hetes lehet azt mondta hogy ilyenkor meg csak a terhességi teszt mutatja ki irt fel napi 3x1 Utrogestan-t 10 nap múlva kell visszamennem
Csináltam újra 2db hcg tesztet az egyik kazettás a másik digitális mind a kettő pozitív lett
Azóta is barna folyásom van nagyon kevés mennyiségben. Azóta pihenek egész nap fekszek.
Nagyon felek esetleg attól hogy el akar menni a baba ? Vagy ez meg normálisnak számít?
Volt már valaki hasonló helyzetben?
Tudnátok tanácsot adni
Még nagyon korai, bármi történhet. Gyógyszer, pihenés megvan, ha ennek ellenére elmegy a terhesség, akkor amúgyis életképtelen.
Ne nevezd babának, mert még nem az, egyáltalán..
Szia én is így jártam csak én cyclogest 400 kaptam nem tudom miben különbözik
1 héttel ezelőtt el kezdtem rózsaszín pecsetelo verzes lett
3 nap alatt el múlt holnapegyek dokihoz vissza
Szerintem ne aggódj
Jaj nekem is 4 hetest mondott
Utolsó voltam
Próbálok nem stresszelni csak első baba lenne és nagyon szeretnénk .
Remelem minden rendben lesz köszönöm hogy írtatok ❤️
Kedves utolsó neked sem látta meg a doki uh-n?
6os vagyok
Nem látott csak vastag endometrium
Neked ?
Nekem is
15mm van írva a papíromba
Remelem tényleg velünk marad
Neked is drukkolok 🤞🏼❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!