Csütörtökön vettem be az utolsó fogamzásgátló tablettát, ma vasárnap van és még mindig nem jött meg. Normalis ennyi késes vagy terhességre számítsak?
Figyelt kérdés
2017. júl. 16. 16:48
1/5 anonim válasza:
Milyen késés? A 7 nap gyógyszerszünet alatt bármikor megjöhet. Nekem az 5-6. napon szokott. Neked mikor szokott?
2/5 anonim válasza:
Ma még csak a harmadik napon jársz és még nincs vége a napnak-de még ha kedden jön meg, akkor sem késő. Gondolom nemrég kezdted el a gyógyszert szedni, ne aggódj, a 7 nap alatt bármelyik nap megjöhet. Először én is aggódtam, de 3 hónap múlva 'beállt' azonos időpontra.
3/5 anonim válasza:
Nekem is mindig hatodik napra jön meg - a doki megnyugtatott, hogy ez is teljesen normális, a tájékoztató csak a nagy átlag.
De ha most kezdted, első hónapban akár ki is maradhat a hormonváltozás miatt.
4/5 anonim válasza:
én is csütörtökön vettem be, ma kezdek pecsételni, de még mindig nem vérzek rendesen. De így szokott lenni :)
5/5 anonim válasza:
Az a lényeg hohy a 7 gyógyszermentes napon jöjjön meg. Nem kell elmúlni, a lényeg h megjöjjön.
(tanulmányozd még a betegtájékoztatót :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!