Csütörtökön volt missed ab miatt műtétem. Normális, hogy másnap és azóta sincs semmi vérzésem? Volt így valaki?
utolso vagyok - nekem később nem voltak görcseim meg semmi. az enyém 8hetesen halt el :(
azota a másodikat várom - vagy egy kisfiam, és jön a kistesó :)
fel a fejjel a következő egészséges lessz :)
Nálam is így volt!De először is nagyon sajnálom!
Engem délben műtöttek este már semmi nem volt és másnap sem!Szó szerint semmi! 4-5 nappal a műtét után robogtam a dokihoz,hogy nincs semmi tisztulásom,megnézett uh-val és minden okés volt! 1 héttel a műtét után 2-3 nap barnáztam,de nagyon keveset,még ez is belefér!
Szóval nem kell aggódni,az rosszabb ha ömlik meg ilyenek!Ne aggódj amíg nincs lázad és görcseid!
A missed után 35 napra jött meg nekem ,így kitartást addig is!
Gyógyulj meg mihamarabb!
Köszönöm a válaszokat és az együttérző szavakat is. 2 hét múlva kell visszamennem kontrollra, remélem minden rendben lesz.
Én 9,5 hetes voltam mikor megtudtam, hogy nem él a baba. Ahogy megtudtam az sem volt semmi. Vérezgettem picit, mire azonnal bementünk a kórházba. Ott az orvos megvizsgált és közölte, hogy ez csak maszatolgatás, nincs itt semmi probléma, biztosan a hidegfront miatt van. Kérésem ellenére sem csinált UH-ot. Tanácsolta, hogy igyak sokat, ne szexeljek, pihenjek, meg szedjek Magne B6-ot. Ettől persze, hogy nem nyugodtam meg, kerestem gyorsan egy magánrendelést ott csináltattam UH-ot és kiderült, hogy már 1-2 hete nem él a baba. Ez a doki adott papírt és így kerültem be a kórházba a műtétre... Nagyon nehéz feldolgozni, mondjuk még nagyon friss is a dolog.
Még egy kérdésem lenne: Nektek mennyi várakozási időt javasolt a doki az újabb teherbeeséssel?
szia. nekem fél év várakozást javasolt a doki missed ab után - irtam már ide választ de nemtudom h hányorás volta, az enyém ment el 8hetesen.
de fél év mulva nállam már nem volt értelme probálkozni - megromlott a házasságunk. majd az uj párommal probálkoztunk csak 2év mulva. :) sikeresen :)
sok sikert majdan nektek is a köv babához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!