Múlthét csütörtökön hosszú idő után végre pozitívat teszteltem De valami szerintem nincs rendben vagy ez teljesen normális? Többi lent
Szia
Nemakarlak megijeszteni de nàlam a méhenkívüli terhesség volt így
Vérezgetések,néha rozsaszín hol barna folyàs 5-6héttöl màr görcsök is és akor mentem orvoshoz ahol kiderült hogy a petevezetöben van
Operàlni kelett
3méhenkívüli terhességemböl kétszer kelett müteni mert késöbb vettük észre és nölt
Egyszer pedig màr idöben észrevettük 5hetesen kb így sikerült elkerülni a mütétet
De drukkolok hogy neked jo kimenetele legyen
Azta nagyon sajnálom hogy így alakult nálad.
Nem tudom de már aggódom hogy nyilván valami nincs rendben de nem tudom hogy mi tevő legyek a gyógyszert szedem amit a doki irt.
Esetleg arra gondolok meg hogy nem e lehet nálam genetika ez mert anyukám is mensizett mikor velem volt terhes 9 hónapig és a húgom is .
Vagy lehet kémiai de mondjuk mensihez elég kevés és semmi fájdalmam nincs.
Köszi
Szerintem nézess hcg t vérböl 2-3nap eltéréssel ùgy látni fogod hogy rendben van e
De lehet persze genetika is ahogy írod
Remélem minden rendben lesz
Értem köszönöm megnézem hol van rá lehetőség nálunk
Hcg tesztet csináltam reggel ugyanúgy pozitív lett de viszont meg kicsit verzek
Nem értem szerintem lassan beleőrülok ebbe a helyzetbe.
Fogalmam sincsen mi lehet a háttérben 😞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!