Mensturáció előtt 5nappal pozitívat teszteltem,azóta csak erôsödött a csík,viszont ma amikor meg kellett volna jönnie,barnazni kezdtem és görcsölget a hasam,ez normális ilyenkor?az orvossal várni akartam legálbb az 5.-6. Hétig..
Ez sajnos kétesélyes, vagy megjön, vagy megmarad. Sajnos nem lehet előre tudni. Drukkolok, hogy rendben legyen!
Orvoshoz betöltött 6. hét előtt felesleges menni, 5. héten még ne menj, sőt, a legbiztosabb a 7. héthez közeli időpont.
Ha megjön, rendes vérzéssel, akkor sajnos kémiai terhesség volt. Akkor nincs baba, sajnálom. Nekem is volt kémiaim, tudom, milyen érzés, kívánom, hogy neked megmaradjon, ne kémiai legyen!
Ha napokig barnáznás van, az hormonális gondra utalhat. Bemehetsz ügyeletre, de semmit nem fognak sajnos látni. Maximum megvastagodott nyálkahártyát. Rutinszerűen felírják a progeszteront, de az sajnos vagy segít, vagy nem, nem lehet előre tudni, egy próbát megér.
Most sajnos nem tudsz mást tenni, mint várni.
Vagy irány az ügyelet, és írjanak fel progeszteront, ami kétesélyes, általában sajnos nem is azon múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!